22 Pack Fidget Jutimo Žaislų Rinkinys Įtempių Žaislai Autizmo Nerimas Reljefas Streso Pop Burbulas Fidget Žaislai Vaikams Suaugusieji

€3.52

-52%

€7.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fidget, nerimas reljefas, pluošto krepšys pack, antistress fidget žaislas, ji pop, fidget pop, 2 pop fidget, naftos nerimas, fidget žaislų pakuočių, fidget žaislas.

Kulka Taškų: 1、Fidget Žaislų: Tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina žaislai ir stresą malšinančių žaislai, paaugliams, suaugusiems, vaikams ADD arba ADHD ir OKS.Žaislai, gali vystyti vaikų kūryba, vizualinės mokymo, darbalaukio fidget žaislai vaikams. 2、Lengva Atlikti: mažų žaislų galima pačiupinėti.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, kad žaislai yra puikus biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klasėse, fizioterapija kambariai ir jutimo kambariai, ir kelionės.Jie taip pat puikiai tinka šeimoms ir draugams. 3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės organinio silicio, maisto kokybės nerūdijančio plieno, 100% netoksiškas ir nekenkia aplinkai.Šie žaislai yra saugūs vaikams ir yra labiau tinka vyresniems vaikams nuo 7 metų. 4、Premium ir Patvarus: žaislai funkcija naujovė mielas gyvūnų dizaino, kuris yra puikus jūsų šeimai ir draugams.

Modelio Numeris Jutimo Žaislų Rinkiniai, Stresas, Nerimas Reljefas Žaislai
Tipas Įrankių Rinkinys
Funkcija 02 Fidget Jutimo Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 01 įtempių žaislai
Funkcija 04 Dovanos Vaikams
Funkcija 03 Įrankių Rinkinys
Didmeninė Taip

Panašūs produktai