Naujas 3mm Neopreno Nardymo Kostiumai Moterims Wetsuits vientisas viso Kūno Naršyti Drabužius ilgomis Rankovėmis Kelią Medūzos Snorkeling maudymosi kostiumėlį

€32.73

-39%

€54.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: viso kūno maudymosi kostiumėlis moterims, ilgai sleev maudymosi kostiumėlį, nardymo kostiumas, bodyboard surf, neopren surf, Nardymo 5mm kostiumas, banglentę, viso kūno maudymosi kostiumėlis moterims, hidrokostiumą, moteris, naršyti maudymosi kostiumėlį.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas Medžiaga: Neoprene + Nailonas Svoris: Apytiksl. 769-1080g / 27.1-38.1 oz Pasirinktinis Dydis: XS, S, M, L, XL, XXL

Dydžių Lentelė

PASTABA: 1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2.Vis dar nežinote apie dydį?Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas, juosmens ir klubų. 3. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Savybės:

1: Pagamintas iš sudėtinių medžiagų, kurios yra plyšimui atsparus ir tvirtas, UV spindulių, minkštas ir patogus, užtikrina gerą šilumos palaikymo efektas. 2: Ergonomiškas dizainas, tinka kūno puikiai ir neturi jokių apribojimų, kai plaukimas ir nardymas. 3: Gali suteikti patikimą apsaugą, vandens ir nuo išpuolių iš žuvų ir įbrėžimams iš koralų. 4: Užtrauktuką ir Kablys&Linijos dizainas, patogus nešioti ir kilimo.Puikiai tinka veikla, pavyzdžiui, plaukimas, nardymas, snorkeling, banglenčių, ir kt.

Modelis Rodo

Išsamiau

Skalbimo Instrukcijos

Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo.Ji gali padėti elementus, išlaikyti savo formą.

Lytis MOTERIS
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas Plaukti
Elemento Tipas Wetsuits
Modelio Tipas Kratinys
Medžiaga Neopreno
Prekės Pavadinimas Matteobenni
Modelio Numeris 2020 Nauja Siunta M005 - A

Panašūs produktai