Aliuminio Radiatoriaus & 2*VENTILIATORIUS 1988-1991 HONDA Civic CRX CR-X 1,5 L 1.6 L MT 88 89 90 91

€116.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: finansų honda civic, cr-x creality, civic crx, honda cr-v 3, ek radiatorius, civic 1988, tapis honda civic crx, honda civic alu radiatorius, helon, crx.

. Tarptautinės pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį : Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Aliuminio Radiatoriaus & 2*VENTILIATORIUS HONDA 1988-1991 Civic CRX CR-X 1,5 L 1.6 L MT 88 89 90 91

APRAŠYMAS

Naujos Langelyje.100% Brand new 30% daugiau aušinimo nei standartinis radiatorių pagrindinis radiatorius yra suvirintos iš vakuumo litavimo krosnis, nr. epoksidinių.Mechaninė pavarų Dėžė Core dydis maždaug: 648mm X 330mm X 51 mm Įleidimo / Išleidimo anga : 1.12" Eilutė: 2, Visi Aliuminio būti Core & Bako Radiatoriaus dangtelis: įtraukta

Apima: Vienas Aliuminio Radiatorius + 2*VENTILIATORIUS

Pastaba: Pls patikrinti elementą, nuotraukas, rūpestingai vengti pirkti negerai.

* Visi užsakymai siunčiami ir išsiunčiami per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo. * Priklauso nuo įvairių srityje turi 5 - 12 Darbo DIENŲ * Nėra laivybos savaitgaliais ir švenčių dienomis. * Sekimo Numerį, jums bus išsiųstas po to, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.jums gali tekti papildomai mokėti už vartotojo mokestį priklausomai nuo to, kur prekės yra siunčiamos.Kiekviena šalis turi skirtingų užsakymą mokesčių tarifus; mokesčių nėra įtraukti į jūsų laivybos kaina.PO box, APO, FPO, HI, AK, PR, GU, VI ir kitų šalių,laivybos ir tvarkymo mokesčiai kainuos daugiau.Prašome susisiekti su mumis dėl laivybos citata pirma prieš perkant!Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį: · Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. · Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Prašome patikrinti, matavimai ir žarna vietą, prieš užsakant, nedvejodami rašykite mums informacijos arba atsakyti į klausimus^_^

Ačiū už Ieškote

Modelio Numeris HONDA 1988-1991 Civic CRX CR-X 1,5 L 1.6 L MT 88 89 90 91
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 1 Metai
Medžiaga Aliuminio Lydinio
Prekės Pavadinimas FLUIDYNE

Panašūs produktai