FC Papuošalus 925 Sidabro Mažas, Rankų darbo, Meilės, Širdies Cirkonis Stud Auskarai Ausies Oorbellen Aksesuarai Moterims Vaikas Havajų Vasaros 2020 m.

€6.67

-45%

€12.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lankas plaukų ju, 925 sidabras, dubajus papuošalų rinkinys moterims, cosplay paltas, elf moteris, fonas perlų karoliai, afrikos karoliai moterims, diadem vyrai, gėlių vinjetė vestuvių, kojos žiedas.

Jei negavote prekės daugiau kaip 60 dienų, po to, kai jūs mokate tik už tai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes jums patenkinti sprendimus. 2. Jei radote kokybės problema prekės, gavę ją per 7 dienas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes padėsime jums išspręsti problemą. 3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums .dėl greitai keistis ar mes grąžinsime jūsų mokėjimą.Laivybos mokestis ir draudimo nėra grąžinami.

1.Jei jus tenkina mūsų prekės ir paslaugos,Prašome palikti mums penkių žvaigždučių grįžtamojo ryšio su gražus vaizdas ,mes bus appreaciated su juo . 2.Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų ,Mes stengiamės išspręsti problemą .

Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Modelio Numeris FCJ1565
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Proga Dalyvavimas
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FC
Stilius Madinga
Formos\modelis Širdį
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai