Mikropluošto Sauso Drėgno Jutiklio Valymo CCD CMOS Tamponu Lazdos 35mm/135/viso Kadro 6D 5DS 5D MarkIII D750 D810 800 A7 II RX1 RX1R

€7.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ccd cleaner, jutiklis tamponu, aišku, veidas, viso kadro dslr jutiklis cleanig, sony rx1, jutiklio valymas tepinėliai sausas, sony jutiklio valymo rinkinys, švarus, aiškus, valymo tamponų per visą kadrą, cmos matrica.

Su unikali mikro pluošto galvos medžiagos, tai CCD Tamponu yra puikus ir idealus padėjėjas viso kadro fotoaparato aparatų valymas ir priežiūra.Dėmesingas atskiras paketas yra anti-užteršimui ir idealiai tinka kelionės.Clean room pagaminti ir sandarūs, galva nepūkuotu.

CCD TAMPONU yra specialiai suprojektuoti valymo Digital-SLR camera CCD/CMOS lustų.Ji yra paprasta ir saugu naudoti, išvalyti savo skaitmeninės kameros jutiklis greitai ir taupiai.

Prekės Informacija 8 VNT CCD Tamponu Sensor Cleaner Skaitmeninio Fotoaparato, 4 VNT Sausas ir 4 VNT. Drėgnų Būklė brand new Sukurta Tobula valymo viso Kadro DSLR camera CCD / CMOS lustų Dry &Šlapias 2 in 1

Saugiai pašalinti dulkių nepakenkiant jautrios dalys Didžiosios išlaikyti jūsų kameros jutiklis švarus!Patvarus ir Praktiškas Būtina Valymo Įrankis jūsų kamerą, kai lauko kelionės!

Tinka:

Viso kadro vaizdo kameros, CCD/CMOS, Optika objektyvas.

Filtrai, LCD/Plazminis ekranas, Palmių kompiuteriai ir PDA, Mobilusis telefonas priedai ir tt.

CAN0N 6D/5D/ 5DS/5D Mark III/EOS-1D X Mark II tt.

S0NY A7 RII/ILCE-7/RX1 /A7/II RX1R ir pan..

NIK0N D810/D800/D4S /D750/D5 ir pan..

Paketą sudaro: 4 VNT Sausas ir Šlapias 4 VNT.

Pakuotė Taip
Modelio Numeris CTLHNOXXX0002DEF
Prekės Pavadinimas Qalart
Tipas Kliringo kostiumas
logotipas HUANOR

Panašūs produktai