ZOSI 8CH 1080P 2MP HAINAUT CCTV Saugumo Vaizdo Stebėjimo Kamera, Sistema, DVR Rinkinys, skirtas Lauko Namų Vandeniui IR Night Vision

€72.94

-36%

€113.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: havit kamera 1080p, cam brūkšnys, kamera secur, 1080p hainaut fotoaparatas, kamera testeris, 8 kanalų vaizdo stebėjimo sistema, anran nvr, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, kamera vaizdo šaudyti, ios stebėjimo kamerą.

Atmosferos Apsaugos Kameros

Į IP67 atsparus oro kamera tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimui,tai atlikti gana gerai, visų rūšių oro sąlygų.

4-IN-1 CCTV DVR

Su savimi-technologija, prisitaikanti,jis palaiko 4 rūšių kamerų modelius:Analoginis,HAINAUT,TVI ir CVI.Parama 1 SATA prievado,1HDD iš 2TB ,3 USB 2.0 prievadas, 4 Audio įvesties prievado,Paramos pelės kontrolės, USB Video, Atgal, aukštyn, DVR atnaujinti.

Pritaikyti Judesio Aptikimo Zonų & Įspėjimas

Galite nustatyti judesio aptikimo zonos, ir dėmesio dėl svarbių sričių, pavyzdžiui, langų ar durų, ir gauti judesio įrašą įspėjimai tik tada, kai kažkas atsitinka ten.Alsocan sumažinti nereikalingų signalizacija.

Vietos Peržiūrėti arba Nuotolinio Vaizdas iš kelių įrenginių

Vietos Peržiūra: Ne Tinklo reikia, tiesiog prijunkite sistemą prie monitoriaus HDMI/VGA port.Nuotolinio Peržiūra: Parsisiųsti Zosi Smart programėlę į savo išmanųjį telefoną ("iOS" ar "Android"), ir mėgautis keturių kamerų vienu metu žiūrėti į programą.Taip pat galite pažiūrėti tiesioginį vaizdą į kompiuterį per AVSS AK.

Nuotolinių ir Vietinių Protingas Peržiūros

Žiūrėti įrašus, išsaugotus DVR nuotoliniu būdu per Zosi Smart app.Jūs galite žiūrėti juos savo mobiliųjų įrenginių bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje,galite naudoti mobiliojo tinklo arba "Wi-fi".Peržiūros vietinėje, didelis ekranas, HD-TV HDMI uosto DVR.

Tinkinti Kiekvieną Kamera su Skirtingų Įrašymo Režimai

ZOSI DVR siūlo 4 tipų įrašymo režimai kad atitiktų jūsų poreikius: Klausydamiesi Įrašo ; Planuojama Įrašas; " Motion Detect Įrašyti; Perdirbti Rekordą.Jūs galite tinkinti kiekvienos kameros su skirtingų įrašymo režimų, kurie leidžia sutaupyti vietos kietajame diske

Multi-kalbų

Kas įeina į kainą?

Kaip prijungti kameros su DVR?

Spauskite čia ↓

DVR Rezoliucija 1920*1080P
Kabelio Ilgis 18m
Rezoliucija 2MP
Sertifikavimo CE
Suderinama HAINAUT CVI TVI CVBS Analoginė vaizdo Kamera
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Prekės Pavadinimas ZOSI
Kameros Rezoliucija 1080P & 2MP
Modelio Numeris 4MN/8MN/8FM-261W4-00-ES
VNT Kameros 4pcs
TV Sistemos PAL

Panašūs produktai