Dviračių Šalmas Reguliuojamas Lengvas Dviračių Šalmas Kalnų Keliais Dviračio Šalmas 26 Angos Su Išimamas Pamušalas Apsauginis Šalmas

€15.80

-41%

€26.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cycl šalmas, black panther šalmas, bicycl šalmas, dviratis mtb šalmas, vairą mtb šalmas, dviračių šalmas, kelių dviratį moteris, šalmas lempos, šalmas, poc vaikų dviračio šalmas, šalmas, motorcycl.

Dviračių Šalmas Reguliuojamas Lengvas Dviračių Šalmas Kalnų Keliais Dviračio Šalmas 26 Angos Su Išimamas Pamušalas Apsauginis Šalmas Prekės Specifikacija:

Savybės:

In-mold statybai: Polikarbonatas sunkiai shell ir EPS putų, sugeria išorinius smūgius ir poveikį duoti galvą maksimalią apsaugą.

Tvirtas ir Lengvas: naudoti suformuoti technologijos, kartu su storio EPS puta ir polikarbonato lukštais, užtikrinamas geresnis smūgio absorbcija ir suteikia jums geriausias apsaugos ant kelių dviračiai ar kalnų dviračiai.Ultra-lengvas, sveria tik 250g

Reguliuojamas: Sukamasis perjungiklis ant nugaros yra visiškai reguliuojamas, kad tilptų 55-63cm galvos apimtis.Šoninės juostelių užtikrinti aptemptas dar patogiai.

Gera ventiliacija: 26 didelės oro angos padėti padidinti oro srautą išlaikyti galvą cool, o svorio mažinimas šalmas ir vėjo trinties ieškoti greičiau, jojimo greitis.

Nuimamas vidinis pamušalas: Sudėtingų meistriškai vidinis pamušalas, veiksmingą anti-insect.Užima didelę erdvę, tinka glaudžiai vidinis šalmo, ir yra geras pagalvėle poveikį

Specifikacija:

Medžiaga: EPS + KOMPIUTERIS+ nailono diržas + pp

Ventiliacijos qty: 26 versmės

Vadovas apskritimo ilgis: 55-63cm

Galvos plotis: 18cm

Svoris: 250g

Taikoma lytis: neutralus/vyrų ir moterų

Spalva: raudona ir juoda, žalia ir raudona, geltona ir žalia, mėlyna ir juoda

Komplektą Sudaro:

1 x Dviračių Šalmas

Modelio Numeris dviračių šalmas

Panašūs produktai