12 colių 3D mobilusis telefonas HD ekranas didinamojo stiklo, sulankstomas dizainas vaizdo padidinamąjį stiklą žiūrėti 3D filmą, išmaniojo telefono turėtojas

€7.85

-36%

€12.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1 valgomasis šaukštas, padidinti telefono, 3d ekraną smartfon, švytėjimo odai, v10, magnifi ekranas, sulankstomas stovas, lempos padidinti, puikus karoliai, telefono ekranas.

Savybės:

1. Naujas mobilusis telefonas stendo dizainas su puikus vaizdas] patobulinta mobiliojo telefono stiprintuvas stovi užrakintas ne puikus kampas pateikti geriausi hands-free žiūrėjimo patirtį, nesvarbu, kaip tu sėdi, nereikia reguliuoti.Savo novatoriškų standi konstrukcija reiškia, kad jūs galite pasidalinti savo žiūrėjimo patirtį su draugais.Mes naudojame siurbtukas " technologija, kuri trunka tik kelias sekundes, baikite nustatymą ir neleisti telefonui nukristi.

2. [Clear nuotraukas bet kurį išmanųjį telefoną]-Galingi " high-definition priartinimo funkcija be maitinimo, suteiks jums neribotą filmų ir žaidimas įdomus, kartu saugant aplinką!

3.【2020 m. Nauja Technologija, 12-colių Lenktas Ekranas Stiprintuvo】-2020 nauja patobulinta 3D išlenkti ekrano stiprintuvo, kuris gali padidinti jūsų išmaniųjų ranka 4. mašina ekrano 3-6 kartus.Sureguliuoti žiūrėjimo atstumas pagal ekrano dydį.Gali būti stebimi vienas asmuo, arba dviejų ar daugiau žmonių.Daugeliui žmonių, žiūrėdamas drauge, yra geras dalykas.

5. Telefonas stiprintuvo ekrane galima išvengti nuovargio ir radiacinės: išsiplėtusios ekrane bus ne skaidrių.Jis apsaugo nuo nuovargio ir spinduliuotės

6.3 d magnifier yra vaikams naudoti jį žiūrėti animacinius filmus saugoti savo regėjimą; vyresnio amžiaus žmonių ji gali būti naudojama norint padidinti ekrano ir žiūrėti aiškiai.

Stilius Nuolatinis Stilius
spalva 1 juoda
Modelio Numeris PJ02733
Taikoma per 6.5 colių ekranas
Dydis 26x15x20.5cm
Su Šviesos Ar Ne No
Prekės Pavadinimas Inpelanyu
Šviesos Šaltinis NĖRA
spalva 2 Balta
Medžiaga ABS+akrilas
Kilmės KN(Kilmės)
Produktas 12 colių mobiliojo telefono lenktas ekranas stiprintuvas
Svoris 0.112KG

Panašūs produktai