BDSM Moterų Seksualus apatinis Trikotažas Medicinos Žaisti,Atvira Tarpkojo Odos Tramdomieji marškiniai Su Armbinder Nelaisvėje,Sekso Žaislai Poroms

€20.26

-13%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mano sekso žaislai, bdsm, bdsm žaislas, sekso žaislas, lytis, latekso tramdomieji marškiniai, bdsm moterims, bdsm bondage kelnaitės, žalia nelaisvėje gaubtu, kamštukas burną.

NAUJAS ATVYKTI!

Aukščiausios Kokybės!

Mados Dizaino!

Suteikiame jums daug daugiau įdomus !

Medžiaga: PU Oda

Tramdomieji Funkcijos: dual tarpkojo diržai yra retas bruožas, kad negali rasti daugumos kitų sąsiaurį striukės.Dual kojų dirželiai nuolat dėvėtojui iš traukiant striukė per galvą ir leidžia prieigą prie tarpkojo.

Armbinder Dydis : L Dydis:Krūtinė dydis:92cm,Liemens Apimtis:80cm,Rankovės Ilgis:65cm

XL Dydis: Krūtinė dydis:112cm,Liemens Apimtis:100cm,Rankovės Ilgis:75cm

Apmokėjimas : 1.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 2.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Laivybos ir perduoti : Prekės bus išsiųstos per pristatymo laiką.Mes tik laivas elementą prie jūsų Alipay adresas greitai ir tiksliai siuntą.Jei norite pakeisti adresą, prašome įtraukti pastabą, kai jūs padaryti sumokėti arba po to, kai jūs turite sumokėti.Draudimas : Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.Grąžinti : Keitimasis Tik 1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. 2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.Atsiliepimai: Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Odos Jutimo Atėmimas, Gaubtas Gimp Kaukė,Paminkštintas Užrištomis Akimis Fetišas Nelaisvėje Roleplay Gimp,Sekso Žaislų Pora

Tinka Seksas,Žaislai Suaugusiems
Funkcija Tramdomieji marškiniai Sekso Žaislai Moterims,BDSM
Proga BDSM Bondage
Pakuotė Privatumo Paketas/ne Seksas Žodį
Funkcija Armbinder,Tramdomieji Marškiniai
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Tramdomieji Suderinama Moterų seksualus apatinis trikotažas
Medžiaga PU odos
Modelio Numeris Armbinder Oda
Kilmės KN(Kilmės)
BDSM Paraiška BDSM žaislai
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Armbinder Tinka Žaislai suaugusiesiems
Dydis Adjustable

Panašūs produktai