Lauko supplies, nešiojamų visiškai automatinis greitas atidarymo pop-up privatumo dušas, lyginimo persirengimo kambaryje, palapinė, palapinės, lauko kempingas

€43.63

-13%

€50.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamų dušo palapinė, telšių, kalbame palapinė, kempingas palapinė 01 asmuo, grilis palapinė, lauko dušas palapinė, palapinė tualetas, glam papuošalai, kempingas palapinė 1 asmeniui economica, lauko padažu.

Kulka Taškų:

1、Nešiojamų Privatumo Palapinės: Nešiojamų privatumo palapines puikiai tinka lauko tualetai, persirengimo kambariai, dušai, kempingas/žvejybos vietos.Tai yra idealus palapinę už atviri laukai, paplūdimiai, miškai, kelionės, žaidimai, pobūviai, spektakliai.Uždaro stogo konstrukcija užtikrina privatumą.

2、Unikalus Dizainas: sagtis, užtrauktukas dizainas gali nustatyti užtrauktukas palapinėje.Naudojant jį, jums nereikės nerimauti apie tai yra atidarytas, kiti iš išorės, todėl jūs galite visiškai apsaugoti jūsų privatumą.

3、Saugojimo Krepšys: Gali saugoti mažų dalykų, tokių kaip mobilieji piniginės.Yra clothesline viduje, todėl tai yra patogiau keisti drabužius.

4、Erdvus Vieta: patogus palapinę gali tilpti 2 žmonės.Kai jis yra atidarytas, teikti erdvus vidaus erdvę, kad gali patogiai sutalpinti daugiau žmonių.Palapinė komplektuojama su sulankstomas, itin lengvas struktūra ir maišelį patogiam transportavimui.

5、Vandeniui Medžiaga: skinai yra pagamintas iš 210D medžiagos ir vandeniui ir anti-ultravioletinių sidabras padengtas, ir ji ateina su unikalus vandeniui gydymas, todėl jums nereikės nerimauti apie tai, kaip šlapia.Ji gali veiksmingai blokuoti iki 98% ultravioletinių spindulių ir mažina galimybę lauko nudegimo.

Specifikacija:

Spalvos: mėlyna, žalia

Gaminio Dydis: apie 150x150x190cm/59.06*59.06*74.80 colių

Sandėliavimo Dydis: apie 60*3.5 cm/23.62*1.38 colių

Medžiaga: 210D poliesteris pluošto + anti-ultravioletinių danga

Savybės: multi-paskirties keitimo drabužius, tualetai, dušai, žvejybos metu lauko kempingas

Pakavimo Sąrašas:

Palapinė*1

Struktūra Vienas Miegamasis
Medžiaga 210D poliesteris pluošto + anti-ultravioletinių danga
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Sezonas Ketverių sezono Palapinė
Polių Medžiaga Langai su stiklo
spalva Mėlyna, Žalia
Už Palapinę Vandeniui Indeksas 1500-2000 mm
Apačioje Vandeniui Indeksas 1000-1500 mm
Sluoksniai Vieną
Vartotojų skaičius Du
Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Stilius lauko
Modelio Numeris telšių
Drop laivyba Parama
Audinys Drobė
Pavadinimas dušo palapinė
Plotas 150x150x190cm

Panašūs produktai