Automobilių Centriniu Porankiu Laikymo Dėžutė Tesla Model 3 BlueStar 2017 2018 2019 Priedai Konsolės Porankis Plokštelės Laikiklį Atveju, Padėklų

€5.57

-42%

€9.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 modelis, tesla telefonų priedai, tesla dėklas, modelis 3 tesla spoileris, tesla model 3 frunk krepšiai, frunk modelis 3, dodge ram saugojimas, megztiniai golfo, uv box, scion iq.

Automobilių Centriniu Porankiu Laikymo Dėžutė Tesla Model 3 BlueStar 2017 2018 2019 Priedai Konsolės Porankis Plokštelės Laikiklį Atveju, Padėklų

Prekės Aprašymas :

Būklė:100% visiškai naujas Medžiaga: Plastikas + Silikono Pakuotė: 1 vnt

Funkcija Funkcija:

●Dydžio iki tobulumo Kelionių organizatorius tinka 2019 m. 2017 m. 2018 m Tesla Model 3 konsolė priešais puodelio laikiklis.Būtina turėti Tesla Model 3 priedai. ●Ilgalaikis Patvarumas Pagamintas iš ABS plastiko su matiniu paviršiumi.Atsparus vandeniui ir Miltligė įrodymas medžiagos.Nėra lengva deformuoti spaudimą. ●Ne Barška Šis dėklas tinka viduje formos centrinė konsolė sandariai taigi, jis įpratęs, kad barška.Nuimamas monetos atveju turi monetų sandariai,, kuri yra paprasta įdėti ir ištraukti. ●No-slip Ne slydimo,nuimamas guminis dėklas įdėklai kelią daiktus nuo slydimo ir barškėjimas plokštelės. ●Įdiegti Flash Paties dydžio su originaliu konsolė, įdiegti tiesiogiai, nereikia keisti.TIK keletą sekundžių,jūsų Tesla Model 3 konsolė bus labiau ORGANIZUOTAS.

Tinka: Už Tesla Model 3 2017 M. 2018 M. 2019 M.

Pastaba: Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio formos, kaip mūsų paveikslų paroda iki užsakymą.

Taip pat galite, pavyzdžiui, šių Tesla Modelis 3 ,spustelėkite nuotrauką, kad pirkti.

Atsiliepimai:

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū! 2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą jūs turite!Dėkojame Už Jūsų Paramą! !

Funkcija 1 už tesla model 3 priedai
2 funkcija automobilių saugykla
Tipas Porankiai Saugojimo Dėžutė
4 funkcija Automobilių Organizatorius
Funkcija 6 už tesla model 3 organizatorius
Prekės Pavadinimas AUXITO
Funkcija 5 aksesuarai voiture rangement
Medžiagos Tipas Plastikiniai
3 funkcija automobilių aksesuarų dėžutė

Panašūs produktai