Veikia Lankelis Mezgimo Lankelio Laisvų Rankų Įrangą Belaidžiu Bluetooth 5.0 Sporto Ausines Salė, Fitneso, Jogos Lankelis

€5.88

-14%

€6.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ekrano užsklandą, mens running lankelis, priedų joga, bazinė ausinių, hairband saulėgrąžų, "office" bluetooth " laisvų rankų įranga, ios ausinių, headphon, belaidžio lankelis, ekrano užsklandą mezgimo.

Savybės:

1. Didžiausias funkcija Bluetooth ekrano užsklandą, kad MP3 ir Bluetooth yra puikiai tinka į ekrano užsklandą, kuri padarė persilaužimą skaitmeninio, ryšio, garso ir vaizdo produktų ir madingi kaspinai, kuri labai palengvina žmonių sporto, šokių, kelionės ir kt. tam , kad išvengti bėdų vielos apvijos.

2. Viena vertus, ji tikrai supranta, svajonė liaudies sporto, pramogų, mados ir verslo skaitmeniniame amžiuje, ir atitinka siekį jaunus žmones išreikšti savo individualumą ir save išreikšti.Kita vertus, skaitmeninio ryšio bei audiovizualinius produktus, taip pat yra stilingi viršutiniai drabužiai, ir lankelis buvo suteikta precedento funkcijas, gimdymo su "galvos apdangalai, kad galima teigti, dainuoti", atverdamas naujas patirtimi su žmonėmis.

3. Ausines į skarelė gali būti pašalintas iš skarelė.Nuėmus laidus ir "Bluetooth" įrenginiais, skarelė gali būti valomi.

4. Žaidimo laikas yra daugiau nei 8 valandas.Jei baterija yra tuščia viduryje, bus senkančios baterijos pavojaus signalą.

5. Nekilnojamojo high-definition high-fidelity sound naudoja naujausias 5.0 "Bluetooth" technologija.Palyginus su "Bluetooth" 4.2, ji turi didesni perdavimo efektyvumas ir mažesnis energijos suvartojimas, kuri gali sukelti puiki garso kokybė."Bluetooth" galite lengvai suporuoti prietaisai.

Specifikacija:

Medžiaga: lygumos ruožas audinys

Tipas: lankelis

"Bluetooth" versija: V5.0+EDR

Klausytis dainų: 8 valandos

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Veikimo būdas:

1. Ne valstybė, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte; galia dėl valstybės, paspauskite ir palaikykite 3 sekundes išjungti;

2. Automatiškai prisijungti atgal prie paskutinio "Bluetooth" nešiojamas prietaisas po paleidimo.Jei tai yra pirmą kartą, ji bus įvesti savarankiškai atitikimo režimas iš karto.

3. Suporavus "Bluetooth" į nešiojamą prietaisą, galite ją vykdyti, o žaisti garso.Trumpam nuspauskite "Pause", ir trumpas, paspauskite "Play".Kvietime valstybės, tiesiog spustelėkite "Priimti Kvietimą", ilgai paspauskite "Atmesti Skambutį", ir dukart spustelėkite "Call Vėliausių Skambučių" (dešinysis mygtukas).

4. Garso.Trumpas paspauskite "kitos Dainos" ir ilgai paspauskite "Tomas plius".Kairysis mygtukas): garso.Trumpas paspauskite "Ankstesnės dainos", ilgai paspauskite "Tomas minus".

5. Maitinimas: "Bluetooth" bžūp įmontuota aukštos kokybės polimero 200MAH baterija, baterijos valdybos įkrovimo apsauga, baterijos, ir gali dirbti, o įkrovimo. (Raudonos šviesos bus kai mokesčių, ir raudona lemputė bus išjungta., kai visiškai įkrautas).

Sąrašas:

1x Bluetooth ekrano užsklandą

1x įkrovimo kabeliu

1x instrukcija anglų kalba

"Bluetooth" Versija V5.0+EDR
Įkrovimo Laikas 2 valandos
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Klausytis Dainų 8 Valandos
Medžiaga Paprastas Stretch Audinys
Tipas Ekrano užsklandą
Modelio Numeris Sporto Lankelis

Panašūs produktai