POWECOM FFP2 KN95 Veido Kaukės Dulkėms 95% Filtravimo Kaukės, Respiratorius Daugkartinio naudojimo Veidą, Burną, Kaukės, Apsauginės Kaukės Suaugusiems Vaikams

€15.74

-36%

€24.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: n95 ffp2, disponuoti kaukė, ffp2 kaukė, dulkių kaukė ffp2, ffp2 kaukė powecom, KN95 Kaukė, ffp3 karinės kaukė, klubo fpp2, ffp2, apsaugoti virusas.

Prašome būti maloniai pastebėjo:

Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.Gerbiamas kliente, kaip Kinų pakavimo sandelyje, mes dabar siuntimas kaukės anglų kalba pakuotės.Kokybės kaukės yra kaip geras, prašome būti tikri, kad pirkti.

Apie KN95 Kaukė:

1. Mūsų KN95 Kaukė gali išskirti mažesnes daleles, ir atitinka griežtesnius į veidą, tai nėra lengva ištekėti, oro, iš periferijos. 2. Būtina dėvėti KN95 Kaukė, jei jūs turite eiti į žmonių susibūrimo vietose ar rinkų ir kt. 3. Vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams, tai nėra rekomenduojama nešioti ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Instrukcijos: uždenkite nosį ir burną, ir pakabinti prie ausies, dirželiai ant abiejų pusių, kaukė ant ausies; Nustatyti tilto nosis į nosį į kelią purvinas oro patekti;Traukti kaukė apatinio žandikaulio sukurti trimatis kvėpuoti.Geriausia Dėvėti laikas yra 8 valandos Pastaba: Ne-galima skalbti Apsaugos Klasė: KN95 Lytis: Unisex

Apsaugos klasė KN95
Prekės Pavadinimas POWECOM
Sertifikavimo ce
Funkcija Anti-dulkių
Taikoma Suaugusiųjų
Elemento Tipas Kaukės
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Kilmės Žemyninė Kinija

Panašūs produktai