3500mAh Baterija Suderinama Blackview BV7000 B7000 Pro V575868P Mobiliojo Telefono Batterie Bateria Batterij Išbandyti Sandėlyje

€6.56

-4%

€6.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 16 branduolių telefoną, klijai super, oro angos kaištis, klijai telefono, blackview bv7000, 11mm usb kabelis, b7000, varžtas blackview, 68 ip, baterija bv7000.

4180mAh Suderinama Baterija Blackview BV7000 BV7000 Pro Mobiliojo Telefono Batterie Bateria Batterij Išbandyti Sandėlyje (Jeigu jūs nežinote, tinka jūsų telefoną , gali būti, palyginti su šiuo numeriu, yra baterijos unikalus numeris) > baterijos turi būti visiškai įkrauti prieš pradedant naudoti. > Laikiną trumpas talpos, naujas akumuliatorius bus rezultatas nebus naudojamas ilgą laiką, tai yra normalu, bendras pajėgumas bus atkurta per naudojami 3-5 kartus. > Kai pirmą kartą gauti akumuliatorius, naudokite jį, už 10 val., pirmąsias tris kartus, jį naudoti iš naujo, tada ji reikia tik už visą. > Nenaudokite prastesnės įkroviklis įkrauti ši baterija atveju sugadinta baterija. > Negalima ardyti ar keisti struktūrą baterija. > Nedėkite baterijos įkroviklis per ilgai.Apie Laivybos: 1. Mes atsiųsime sklypus, per 24-72 valandas po pirkėjo mokėjimo yra patikrinta.Siųsti elementus su internete stebėti,Sekti informacija yra prieinama per 5-10 dienų.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 2. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Garantija: 1. Visas prekes mes parduodame, yra aukščiausios kokybės ir, laikantis griežtų patikrinimo prieš išsiuntimą.100% Patikrintas ir pagamintas mūsų ženklo. 2. Pažadame, garantija, kokybė, 6 mėnesių ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Gavo senų daiktų,bus nedelsiant siųsti vieną naujus elementus.Atsiliepimų: 1. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 2. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus. 3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis laiku.Nereikia atidaryti bet kokį ginčą,Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

Svarbi Pastaba: laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyras padarė defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Prieš montuojant mūsų ekrano ar kiti priedai, prašome patikrinti mūsų ekrano ar kiti priedai.Jei nėra jokių problemų, jūs galite įdiegti ją į savo mobilųjį telefoną.Kartą įdiegtas telefone, mes negali suteikti jokių garantijų ir kompensacijų.

Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Produkto Tipas 2 Suderinama Baterija Blackview BV7000 Pro
Kokybės Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Suderinama Baterija Blackview BV7000 pro BV7000
Originalus ar Ne Suderinamas
Suderinamos Prekės HTC
Produkto Tipas 1 Suderinama Baterija Blackview BV7000

Panašūs produktai