Tesla Coil Magnetinė Audra Ritė Muzikos Tesla Dirbtinis Žaibas

€75.87

-5%

€79.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garsiakalbis tesla, coil gun rinkinys, flyback, tesla, mkph, sstc, tesla coil, rinkinys tesla, drsstc, sstc tesla.

modname=ckeditor

Integruotas mini solid-state Tesla coil galutinio produkto, pirminio ir antrinio yra pagaminti PCB, išpilant tradicinių solenoido vidurinio Tesla ritė, labai integruota, švaresnį ir saugesnį.

Elektros energijos tiekimas yra DC maitinimo adapteris, nr. kiti priedai yra reikalingi, ir ne įžeminimas reikalingas.

Palyginti su Tesla ritė, jungiamas į 220 tinklo, tai yra labiau stabilus.Tesla maitinimo vamzdelis, kuris yra prijungtas prie maitinimo tinklo, yra lengvai pažeidžiami dėl aukštos įtampos šuoliai.Šis maitinimo šaltinis yra tik 52V DC, tik šeštadalis ištaisyti elektros tinklo.Šilumos kriaukle turi temperatūros reguliavimo jungiklį ir maitinimas taip pat turi apsaugos nuo viršsrovių.Impulso plotis muzikos režimas yra ribotas, kelių apsaugos.

Trūkumas yra tai, kad nėra ventiliatorius šilumos išsklaidymo (nes šiluma yra labai mažai), nereikia paleisti maksimalia galia per ilgai, kad būtų išvengta temperatūros kontrolė, apsauga per greitai

Jums tik reikia pasukti elektros adatos ir prijungti energijos tiekimo patirtis, žavesio žaibo delno.Square wave muzikos gali būti žaidžiamas padidinti savo grywalność.

Kairėje rankenėlę kontrolę dydis lanko ir pagal laikrodžio rodyklę yra susukti.

Teisę rankenėlę kontrolę fiksuoto dažnio dažnumą, ir pagal laikrodžio rodyklę pagreitina arc purškimo dažnumą.

Pereiti žemyn: fiksuoto dažnio režime, rankenėle galima reguliuoti lanko dažnumą ir dydį

Jungiklio viduryje: pristabdyti

Pereiti iki: Muzikos režimu, naudokite garso kabelis, jungiantis telefono didžiausią peržiūros, ir rankenėlę galima reguliuoti lanko dydis

Elemento Tipas Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai