Aukso Undinė Bridesmaid Dresses Ilga Suknelė Vestuves 2020 M. Afrikos Moteris Skraiste Demoiselle D ' honneur Vestuvių Suknelė Svečias

€59.40

-14%

€69.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė moteris, alavo suknelės, apklausa satino suknelė, suknelė wed, šokių šalis suknelės moterims vakaras, polka dot, wed suknelė 2020 m., trumpa vestuvinė suknelė 2021, augalų šilko suknelė, bridesmaid suknelę ilgai.

1. Kokių klausimų(pvz., spalvą,standartinis dydis,papročiai,pristatyti laiku,skubios paslaugos,pakeisti aprangos stilių,nuolaidos ir pan.), prašome mums pranešti.

2.Jūs galite pasakyti mums visus jūsų reikalavimus pranešimai, kai priima nutartį.

3. Mes turime DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS ir visi kiti express pristatymas būdu.

Visos suknelės gali būti pagaminti pagal užsakymą.Prašome pateikti mums šią informaciją, jei norite:

Galimybė 1-8 yra matuojamas ___ (CM arba coliais)

1.Krūtinė = ___

2.Juosmens = ___

3.Klubų = ___

4.Petys į petį= ___

5.Peties iki juosmens= ___

6.Tuščiavidurio grindų (be batų)= ___

7.Aukštis= ( be batų)= ___

8.Batų Aukštis= ___

1 : Ši suknelė ar notinclude jokių aksesuarų, tokių kaip pirštinės, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

2 : Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

3: Tai labai normalu, kad 1 colio matavimo paklaida tarp dydžių jūs pateikiate ir dydžių suknelė jums bus gauti.Tokia klaida negali būti priimtas bet kuriuo grąžinimo ar mainų.

Visi būdai yra acccepted,kaip ir visa Kortelę, "MasterCard" ir Banko pavedimu.

Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Ten bus karto po to, kai tarptautinis transportas.

Importo Muito ir Mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis.Tai pirkėjo atsakomybė.Tačiau, jei turite kokių nors pasiūlymų,prašome pranešti mums ir mes pasistengsime mažai atlikta šių mokesčių.

1.Mūsų Atšaukimo Politika

a .Užsakymus atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

b .Užsakymus atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

c .Užsakymus atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

d .Kai užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

2.Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

a.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

b.Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp plaukai ir ne kvepalai.

3.Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

a.Jūs turite teisę grąžinti visą pirkimo kaina plius siuntimo išlaidos už gaminius su trūkumais, sugadintas arba netinkamai vežamos prekės.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo apgadinta per pristatymą, jūs pirmiausia turi gauti "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas.

4.Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

a.Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.

*Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne nuodugniai išspręsti jūsų problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

*Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų visų paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų.

Jums taip pat patiktų

Pigiai Pagal 50
Apdaila Appliques
Elemento Tipas Bridesmaid Dresses
Audinio Tipas Satin
Nuotaka Bridesmaid/Oficialus Vakaras Vakarienė/Ceremonija/Celebrity/Cocktail/Gimtadienis
oficialų suknelė Debiutas/Banketų/Vestuves/Kamuolys/Prom/Gradacija
Modelio Numeris 336
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja Natūralus
Tikrasis Vaizdai Taip
Skubiai paslaugos sąlyga
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas Mermaid/Trimitas
Iškirpte V-Kaklo
Built-in Liemenėlė Taip
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų
vestido longo vestuvių suknelė svečias
Rankovės Stilius Rankovių
Pasirinktinis Dydis Grįžti NR.
Mados Elementas backless
Prekės Pavadinimas Eeqasn

Panašūs produktai