Ali Julija Plaukų Brazilijos Kūno Banga Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Su Priekinės Uždarymo 13*4 Prieš Nupeštos Nėriniai Priekinio Uždarymo Remy

€86.85

-17%

€105.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uamazinghair, bohemijos garbanoti plaukai, ali julija plaukų, juoda brazilijos kūno banga uždaryti, ali pearl, suknelė julija bučinys, brazilijos garbanoti plaukai, brazilijos kūno bangų vandens ryšuliai, 18 colių uždaryti, alijulia plaukų.

Ali Julija Plaukų 100% Brazilijos Kūno Banga Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Su Priekinės Uždarymo 13*4 Prieš Nupeštos Nėriniai Priekinio Uždarymo Remy

Kai gamintojai procesas žmogaus plaukai į kūno banga tekstūros, rezultatas yra nuosekliai giliai "S" modelis per visą plaukų perukas, kūno bangos plaukai taip pat paprastai turi blizga jaustis ir išvaizda.

Šios rūšies plaukai yra švelni ir minkšta.Kai rūpinamasi tinkamai, tai plaukų tipas gali trukti ilgiau.Jokios ypatingos priežiūros reikia plaukams.Apskritai, kūno bangos plaukai atitiks bet kokią aprangą.

Sklandžiai, birus Kūno bangos plaukai turi būti įdėti jūsų pirkti sąrašą, plaukų priežiūros gaminiai už tai duoda paprasta, mados šukuosena.

Tai žinoma visiems, kad šilkinis, shinny ir šukuosena yra plaukų tipą, kad laižytis bet veido tipo.

Kūno bangos plaukai atrodo gražus ir natūralus jos puikiai tousled tresses, kuri, be abejo, labiausiai ieškoma po plaukų rinkoje.Jis yra lengvai ištiesinti, ir turi curl, kaip niekas kitas.

Ali Julija Plaukų 100% Brazilijos Kūno Banga Žmogaus Plaukų 3 Ryšulius Su Priekinės Uždarymo 13*4 Prieš Nupeštos Nėriniai Priekinio Uždarymo Remy

Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Gali Būti Permed Taip
Ilgiausių Plaukų Dalis >=15%
Tinka Miršta Spalvų #27
Pakuotė 3 vnt Ataudų & 1 vnt Uždaryti
Kilmės KN(Kilmės)
Cheminis Apdorojimas Permed
Prekės Pavadinimas ali julija
Tekstūra Kūno Banga

Panašūs produktai