5piece nemokamas pristatymas 10 Skaitmenų Smeigtukai EZ Kodas Mini Nuotolinio Valdymo Garažo Durys, Vartai Opener pakeitimo,klonas,suderinama Siųstuvas

€45.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 433 92 mhz, cloner kontrolės, ZX620, futaba jungiklis, kaip pakeisti garažo durų atidarytuvas, universalus nuotolinio klonas, aero puodą, galia tatuiruotė, scimagic garažo vartų nuotolinis valdymas, lifetec nuotolinio valdymo.

5piece nemokamas pristatymas 10 Skaitmenų Smeigtukai EZ Kodas Mini Nuotolinio Valdymo Garažo Durys, Vartai Opener pakeitimo,klonas,suderinama Siųstuvas

Aprašymas:

10 skaitmenų smeigtukai EZ Kodo nuotolinio valdymo garažo duris, vartus.

Mini EZ Kodas yra vienas mygtukas nuotolinio valdymo pultu.

Nuotolinio gali būti naudojami tik su Multi-Kodas garažo vartai & gate atidarytuvai, naudojant 300 MHz 10 jungiklį sistemas.

Paprasta programa.

Tik rungtynių iki 10 dip jungikliai jūsų naujas Multi Kodo nuotolinio valdymo pulteliu su įsijungia savo elektros atidarytuvas, radijo imtuvas ar esamiems nuotolinio valdymo pulteliu.

Suderinamas su visais Multi-Kodas 300 MHz sistemos.

Dažnis: 300 MHz

Įtraukti Nuotolinio Valdymo Pultelio Baterijos Anglų Manua

Pristatymas Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 35 darbo dienas (5 savaites).

Grąžinimo Politika Mes sutikti, elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 3 darbo dienas gauti jūsų užsakymą.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 3 dienas, jis yra laikomas naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį dar kartą, kaip toliau situacija: A. Nuotolinio valdymo negali atvykti į jums laiku, ar prarastos siuntimo metu.B.Nuotolinio valdymo pultas neveikia Grįžti laivyba yra atsakingas pirkėjas, Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Atsiliepimų Jeigu esate patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Cnotnct, Prašome Mums Pranešimą mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais)

Name1 DIGI KODAS 5010,10 SKAITMENŲ COMP EZ KODAS garažo vartų valdymo
Belaidis Ryšys RF
Naudoti Universalus
Kanalas 4
Įtampa 12v
Prekės Pavadinimas Scimagic-RC
Medžiaga metaliniai ir PVC
Perdavimo atstumas 100meters (atviroje erdvėje)
Darbo Jėgos Kaip 12MW
Mygtukų 1
Lustas egzemplioriaus kodas
Paramos PROGRAMĄ No
Pakuotė Taip
Name2 MULTI KODAS Suderinama Garažo Vartų Nuotolinio Valdymo 300mhz
Suderinamas MULTI-KODAS 3060,3089,308911,Linijinis MCS 308911 300mhz nuotolinio valdymo pultai
Dažnis 300mhz
Modelio Numeris SMG-032MHLTI KODAS

Panašūs produktai