Bts hoodie pieno modelio vidutinio ilgio moterų palaidinukė negabaritinių pati Visas rungtynes, Kišenės Laisvalaikio Puloveriai sudaderas para mujer

€15.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bt, bts v jimin, migga, bts sg megztinis, dynamit, hoodi moterims, diamond megztinis liemenė, kaklaraištis bts kpop, žiedas bts bt21, tikimės, kad pleistras.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Pastaba: 1、Kinų dydis yra 1~2sizes mažesnis nei Europos ir Amerikos dydis.Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 2. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums pirkti prekę. 3.Kaip žinote, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.Mes tiesiog atidarė naują parduotuvę čia.Mes tikimės, kad jums bus padėti mums, ir mes neleis jums žemyn.Apie nekilnojamojo drabužius,tai yra tos pačios kaip nuotraukose.Jei ji skiriasi su nuotraukomis, kai jūs jį gauti, galite atidaryti ginčą.Mes grąžinsime jums.Taigi, prašome nesijaudinkite apie tai.Jei norite, prašome užsakymą.Mes atsiųsime jį jums.Ir mes patikrinti kokybę, prieš vežimą.

Dydžių Lentelė

Pirkėjų rodyti

Gali būti naudojamas kaip pora kostiumas

Produktai Pasižymi

Informacijos Šou

Apie mus

Visus drabužius mūsų parduotuvėje yra pagaminti pagal save ir yra tinkama bendrojo skonį.Mes laikomės principo, aukštos kokybės ir žemos kainos, kad daugiau moterų pirkėjų ir draugai patenkinti.

Svoris 400
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Spausdinti
Audinio Tipas Broadcloth
Storis STANDARTAS
Elemento Tipas Hoodies
Apykaklės Su gobtuvu
Drabužių Ilgis ilgai
Su gobtuvu Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Tipas Puloveriai
Modelio Numeris palaidinukė
Amžius Amžius 18-35 Metų
Lytis MOTERIS
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Streetwear

Panašūs produktai