Originalus VSD GoldArc 5 8 GoldArc5 GoldArc-5 GoldArc8 GoldArc-8 Punktų-in Stalo Tenisas (PingPong) Gumos Su Kempine

€17.91

-31%

€25.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paletės vsd, vsd uraganas tauta, stalo tenisas stick, beyblade sprogo shu kurenai, vsd pg7, vsd goldarc 8, dh guminių, tabl tenni raketę, vokietija, stalo tenisas, stabdžių stalo tenisas.

VSD 2017 Naujas GoldArc 5 (Pagaminta Vokietijoje) Aukso Lanko Stalo Teniso Gumos Ping Pong Kempinė

- Goldarc 5 sujungia tvirtą spuogas geometrija su BIOS technologija stabili kontrolės ir puikiai jaustis.Unikalus suderinti su šlapia danga ir įtampą, leidžia gumos būti kontroliuojama, be vargo.Visą vertę šis gumos yra vertinamas vis šūvio stiprumą. - Tai labai elastinga, ne lipni guma buvo sukurtas bendradarbiaujant su VSD plėtros centras, vokiečių gumos ekspertai, ir kelis metu pasaulio čempionų Wang Liqin ir Ma Ilgai.

Tipas: Universalūs (Control + Nugara)

Kietumas: 42.5/47.5 ( KRANTO-C Standarto )

Spalva: Raudona/Juoda

Storis: Vidutinis/Max (random siųsti)

VSD 2017 Naujas GoldArc 8 ( Pagaminta Vokietijoje) Aukso Lanko Stalo Teniso Gumos Ping Pong Kempinė

- Paviršiaus Goldarc 8 elastingumą visiškai sudarytas lankas, ir aukštos rankena.Elastingumas ateina iš tvirtos spuogas geometrija.Ji didelių spuogų, kurie suteikia daug energijos iš pusiaukelės.Žaidėjas pelną iš gerų atsiliepimų; ir aiškų garsą, pagaminti esant kontaktui su kamuoliu, suteikia daugiau pasitikėjimo savo nuotraukas. - Goldarc 8 turi ypatingos sumos greičio ir nugara, ir gali būti naudojamas slėgis savo varžovą, bet kurioje situacijoje.Gumos tinka tiek išankstinio ir backhand. - Tai labai elastinga, ne lipni guma buvo sukurtas bendradarbiaujant su VSD plėtros centras, vokiečių gumos ekspertai, ir kelis metu pasaulio čempionų Wang Liqin ir Ma Ilgai.

Tipas: Įžeidžiančius (Maitinimas + Greitis)

Kietumas: 47.5/50 (KRANTO-C Standarto)

Spalva: Raudona/Juoda

Storis: Vidutinis/Max (random siųsti)

Rankena Reiškia, Laikymas Horizontaliai
Guma Į Spuogus
Baseboard Sluoksnis Skaičius no
Svoris Heavy Tip Light Handle (Offensive)
Apačioje no

Panašūs produktai