2021 Dangan Ronpa Super Danganronpa 2 Monokuma Black & White Bear Žaislas, Minkšti Kimštiniai Gyvūnų Lėlės Мягкие Игрушки Vaikų Dovanų

€4.17

-40%

€6.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų skudurines lėlės, didelis plushies, kamuolys lokys, kokichi ouma, monokuma, danganronpa, chiyo, sasuke žaislas, lokys pliušinis žaislas, monokuma pliušinis žaislas.

Ypatybė:

★.100% brand new ir aukštos kokybės ★.Naujas lėlės yra gražus, spalvotas ir mielas išraiška. ★.Aukštos kokybės audiniai, ne nyksta, gerai jaustis ★.Vaikai bus meilė jį, ypač kaip dovanos kitiems.

Aprašymas:

Spalva: kaip paveikslėlyje parodyta Medžiaga:Žemyn medvilnės Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos Prekės Svoris:35cm/270 ,25cm/120g Gamintojo rekomenduojamas amžius:Per trejus metus Pakavimo medžiagos: vakuuminio pakavimo Rinkinį sudaro:1 lėlės

Pastaba:

★.Jei turite didelį kiekį (daugiau negu 5 vnt.), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū! ★.Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. ★.Visi produktų nuotraukos yra paimti iš originalaus paveikslėlio, o ne ps retušavimas buvo padaryta.Produkto jūs matote dabar, yra tas pats, kaip faktinis produkto. ★.Pristatymo būdas: Mes išsiūsime pagal pirkėjo pasirinkimą nurodytą logistikos kanalo.Ypatingais atvejais, mes taip pat palyginti ir pasirinkti geriausias kanalas pristatymo.Ačiū!

Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas no
Savybės Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas SONGYI
Įdaru PP Medvilnės
Medžiaga Medvilnės
Sertifikavimo NĖRA
Matmenys no
Amžius Suaugusieji
Modelio Numeris 40

Panašūs produktai