Toyota Starlet Glanza EP91 EP82 4E-VISOS darbo dienos ekvivalentas TD04 Turbo Pripūtimo + Kolektorius + lietaus vamzdis Decat Rinkinys

€340.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: td04 turbo, td04, hyndai veloster turbo, valvula vgt turbo, turbotax verslo, ep91 toyota starlet, kasetės td04l, ep91, 3sgte turbo, žaislas toyota starlet.

Turbo Kolektorius + TD04 Turbina+lietaus vamzdis už 96-99 Starlet EP82 EP91 4E-VISOS darbo dienos ekvivalentas Modelis : TK190 High Performance Turbo Lenktynėms, Dizaino, Kompiuterinio Įtvarų-Sulenktą Padidinti Oro Srauto Sklandžiai Padidinti Variklio Išmetimo našumas ir Efektyvumas, Pagamintas iš Aukštos Kokybės T-304 Poliruoto Nerūdijančio Plieno Lydinio Medžiagos Stiprumas ir Ilgaamžiškumas TIG Suvirinta CNC Naudojami Flanšas už Atsparumas Krekingo ir Dėvėti Standartinį TD04L Konfigūracijos tinklo Lizdas Padidina arklio galių 100% Brand New Profesinės Montavimas yra Labai Rekomenduojama (Nr. Instrukcija yra komplekte) Ateiti : TD04 turbo kolektorius *lietaus vamzdis 1 *1 TD04 turbina *1 Varžtai ir sandarinimo tarpinės pats, kaip ir nuotraukos, kaip Naudojimas : 1996-1999 Toyota Starlet 80/ 90-Serija EP82/ EP85/ EP91 Pastaba: Tai yra TD04 flanšo tipo, netinka originalus CT9 turbo Užsakymą Pareigos 1. Tai pirkėjo atsakomybė už bet kokių vartotojo muito mokesčius, kurie gali būti imamas po pristatymo.

2. Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką.

3. Jei elementai yra sulaikyta Muitinės , pirkėjas atsako už patvirtintos sulaikyti daiktus.Atsiliepimai 1. Jei mes esame nepatenkinti produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš palikdami mums savo nuomonę, Mes turime suteikti jums tinkamą sprendimą.

2.Nereikia mums neigiamų ar fizinis grįžtamasis ryšys ,tai nėra protingas pasirinkimas, siekiant išspręsti problemą.mūsų grupės pasistengsime geriausias paslaugas jums.

3. Ne tik verslo ,taip pat tikimės būti draugais su jumis .Įspėjimas!! 1. Mes turime geriausią kainą, nes esame gamykloje, kad gali sutaupyti daug artimųjų apyvartą išlaidos

2. Jūs galite susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, jei norite, mažas ar didelis pardavėją

3. Visos dalys turi Profesinės įdiegimo ,kreipkitės į savo vietos veiklos parduotuvė, jei jūs nežinote daug, montavimas.

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas ISPEEDYTECH
Elemento Plotis 35cm
Prekės Svoris 10.7kg
Elemento Ilgio 55cm
Kitos Dalies Numeris Tai TD04 flanšo tipo, netinka originalus CT9 turbo
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"
Gamintojas Dalies Numeris TK190
Medžiagos Tipas Ketaus&Nerūdijančio Plieno
Mainų Dalies Numeris Toyota Starlet Glanza EP91 EP82 4E-FTE
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI
Specialios Funkcijos Kolektorius TD04L + lietaus vamzdis + turbo
Elemento Aukštis 25cm

Panašūs produktai