MOSISO Didelės Talpos Nešiojamas Krepšiai Moterų 15.6 17.3 colių Kelionės Lagaminą Sąsiuvinis Pečių Maišą Kompiuterio Rankinė, Pirkinių Duffe

€11.28

-36%

€17.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamojo kompiuterio krepšys, didelis peties nešti, 17.3 colių nešiojamas rankovėmis, bostanten nešiojamojo kompiuterio krepšys moteris, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, 11 krepšys, žaidimas nešiojamas kompiuteris, alus duff, aparatūros moteris krepšys, 1 oro.

MOSISO Didelės Talpos Nešiojamas Krepšiai Moterų 15.6 17.3 colių Kelionės Lagaminą Sąsiuvinis Pečių Maišą Kompiuterio Rankinė, Pirkinių Duffel Tai MOSISO apsaugos rose modelis nešiojamas nešti maišą peties rankinukas pagamintas iš aukščiausios kokybės, aplinkai draugiškas drobė medžiagos, kuri yra labai patvarus, ne esaily neveikia.Išskirtinis mados dizainą, taip pat suteikia jūsų prietaisą dauguma funkcinių dar madingi atrodo, ir leidžia jums pritvirtinti jūsų nešiojamas išskirtinai elegantišką stilių.Jis gali būti puikiai naudojami studijos verslas, laisvalaikis ir kelionės, stilingas ir padorią išvaizdą, jums bus malonu su mūsų krepšį.Vidinis Dydis: 15.6 colių Vidiniai Matmenys: 16.54 x 2.36 x 12 colių (42*6*30.5 cm) (L x W x H) 17.3 colių Vidiniai Matmenys: 17.9 x 2.36 x 12.4 colių (45.5*6*31.5 cm) (L x W x H) savybės: 1.Pagrindinis skyrius su holdingo laptop, notebook, macBook, ultrabook, "chromebook" kompiuteris, knygos, notepad.Priekinis užtrauktukas skyriaus laikyti mobilųjį telefoną, rašiklius, piniginės, kreditinės kortelės, raktai ir kt.Priekinės dvi zippered skyriuje su organizacinė kišenės "iPad", sąsiuvinių, rašiklių, raktus, mobilųjį telefoną ir kitus daiktus.Gražus, dydis bosko kostiumai, moteriški, kolegijų studentų, paauglių mergaičių ir suaugusiems. 2.Išsiliejimas atsparios drobės medžiaga saugo jūsų nešiojamąjį kompiuterį nuo vandens, dulkių, purvo ir įbrėžimų.Priekinis užtrauktukas skyriaus laikyti mobilųjį telefoną, rašiklius, piniginės, kreditinės kortelės, raktai ir kt. 3.Su keičiamajame ir reguliuojamas diržas per petį, jis gali būti naudojamas kaip crossbody maišą taip pat.Rankena viršuje užtrauktukas uždarymo, provent jūsų nešiojamas kompiuteris iškrenta, eksterjero kišenėje laikyti savo mobilųjį telefoną ir raktus, lengvai ir greitai susipažinti. 4.Jūs galite pakeisti tai, kaip atlikti priklausomai nuo jūsų poreikių.Leidžia persijungti tarp portfelis rankinės ir nešiojamas shouder maišelį.Šis patrauklus mados nešiojamas tote krepšys idealiai tinka kasdieniam naudojimui, ne apsipirkti, office, verslo, mokykla, darbas, savaitgalis, lauko veikla, kelionės, sporto salės, aerobika, stovykla ir pan.

Ačiū už jūsų paramą!!!!

Apie laivybos:

1.Įsitikinkite, kad jūsų laivybos adresas ir kontaktinė informacija yra aiški ir tiksli,kitu gali būti, kad negalėsime pristatyti savo prekes laiku.

2.Paprastai, mes išsiųsti iki www.adeira.lt Standartinis Pristatymas dauguma šalių,ji yra saugi ir gerai,jūs galite gauti informaciją iš interneto paslaugų centras,kurios turi daug daugiau apsaugos ir jums.Jei norite mums siųsti DHL,UPS ir tt, prašome susisiekti su mumis.

3.Visos mūsų paketai yra registruoti ir galima stebėti internetu.Jūs galite sekti labiausiai siuntas 17track.net/en (arba, jūs galite kreiptis į savo oficialiuosiuose tinklapiuose.

4.Klientai privalo dirbti su vietos customes jei reikalaujama pateikti informaciją (dokumentus) dėl muitinės formalumų.Ir klientai patys vieni atsakingi už bet kokius galimus muito mokesčius ir mokesčius, kurie įvyksta.

5. Pirkėjas atsakymus (jei) viskas mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

7.Mes galime priimti nepagrįstų pristatymo atmetimo, kai nėra produkto kokybę.

Apie Atsiliepimus ir Grįžti:

1.Mes siūlome savo klientams suteikti mums visiems 5-žvaigždučių jeigu mūsų produktai ir paslaugos atitinka jums.Jūsų nuolatinę paramą išsuka mums padarysime viską už jus.

2.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

3,Jei jūs turite sugedusį prekes, jūs norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gaunate siuntinį.

4,Visi grįžti prekės turi būti grąžinamos su savo originali pakuotė ir priedai.

5,Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčiai už grąžintas prekes.

bolsa para sąsiuvinis nešiojamas krepšiai moterims
Modelio Tipas Spausdinti
Feature5 peties nešiojamas krepšys
Modelio Numeris Nešiojamas Tote Krepšys 15.6 17.3 colių
Lytis Unisex
Feature1 Nešiojamas pečių maišą
Prekės Pavadinimas MOSISO
Nešiojamojo kompiuterio krepšys nešiojamas krepšiai vyrams /nešiojamas krepšiai moterims
Taikytinos Modeliai macbook
Pakuotė Taip
Uždaryti Tipas užtrauktukas
krepšiai moterims nešiojamas peties moterims
Feature7 nešiojamojo kompiuterio krepšys vyrų/Nešiojamojo kompiuterio Krepšys
Funkcija Daugiafunkcinis Darbo Kelionės Apsipirkti Duffel Balansinė Peties Rankinę
Feature9 Nešiojamas krepšiai moterims 14 15 15.6 colių Nešiojamojo kompiuterio krepšys " macbook air 13
Tipas Nešiojamas Rankovėmis
Stilius Pečių Krepšiai
Feature2 nešiojamas peties maišas vandeniui
rankinės moterims nešiojamas tote krepšys moterims
Feature4 nešiojamojo kompiuterio krepšys 17.3 /nešiojamas krepšys 17 colių
TINKA 5 Nešiojamojo Kompiuterio Krepšys 13.3 15.6 17.3 Colių Kompiuterio Petį Rankinė, Krepšys, Portfelis
TINKA 2 Skirta MacBook Pro 15 2018 Laptop Notebook bags
TINKA 1 Dėl "Samsung", LG, HP, "Dell", "Lenovo" Visi nešiojamas 15 dot 6
Feature8 bolsos para sąsiuvinis de mujer
moterų nešiojamojo kompiuterio krepšys nešiojamojo kompiuterio krepšys moteris
Medžiaga Drobė
TINKA 3 Atsparus vandeniui Nešiojamojo kompiuterio Krepšys "Macbook Air" Pro 15 17
Feature3 nešiojamojo kompiuterio krepšys 15.6 /nešiojamas krepšys 15.6 colių
Feature6 nešiojamojo kompiuterio krepšys case /nešiojamojo kompiuterio krepšys case 15.6

Panašūs produktai