Laboratoriniai magnetine maišykle mini tipo tolygus greičio reguliavimas stipri magnetinė stabdžių-šuolis mažas magnetinis maišytuvas

€74.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magnatic maišant, baras, laboratoriniai maišytuvas, labai mažos magnetinės maišyklės baras, magnetine maišykle baras, laboratorinė purtyklė, pipete padažu, mino prasideda magnetine maišykle, kavos jar, laboratoriniai maišykle, rankiniu maišytuvu xiaomi.

Funkcija

1. Magnetinė maišyklė yra laboratorija, priemonės, naudojamos skysčių maišymo.Jis daugiausia naudojamas maišant arba šildymo ir maišant mažo klampumo skysčių ar kietųjų kūnų ir skysčių mišinio. 2. Skydelio dizainas yra paprastas ir gražus, ir gali būti dedamas tiesiai į stiklinę 3. Priemonė turi šilumos išsklaidymo skyles ant abiejų pusių, kuri yra labai gera šilumos išsklaidymo ir gali dirbti ilgą laiką. 4. Yra 4 ne slydimo kilimėliai apačioje, kurios gali veiksmingai išlaikyti priemonės stabili. 5. Priimti tolygus greičio kontrolė, koregavimas yra patogu ir praktiška.

Parametras

Maišant talpa: 1L Sukimosi greitis: 0~2500 Leistina aplinkos temperatūra: 5~40°C Leistina santykinė oro drėgmė: 80% Didžiausias ilgis maišyklės: 30mm Įėjimo galia: 3W Elektrodo galingumas: 1W Vardinė įtampa: 220V Darbo plokštelės medžiaga: poliesterio plėvelė Darbo skydelio dydis: 85*85 (mm) Gaminio dydis: 140*120*42(mm)

Produktų Sąrašą

Maišytuvo×1 Magnetų×1 Maitinimo kabelis x 1 Instrukcija x 1

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FLYYUEWO

Panašūs produktai