Reguliuojamas Padų Fascitas Naktį Įtvaras Pėdos Lašas Galūnių Stabilizatorius Petnešomis Paramos Skausmą Kojų, Pėdų Priežiūros

€8.97

-29%

€12.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: orthotic arch paramos petnešomis, kojos pirštas, masažuojant padų fascitas, pėdų paramos petnešomis, nukrito koja, čiurnos įtvaras, petnešomis lašas koja, vandens parkas, "amazon" padų fascitas, kulno padų fascitas.

įtrauka:

Puikus Naktinis Įtvaras: Naktinis Įtvaras yra skirtas išlaikyti jūsų kojų tempimo, išlaikyti jūsų pėdos tvirtai ir neutralią padėtį, siekiant sumažinti skausmingi simptomai padų fascitas, kaip tu miegi, įskaitant savo kulno ir arch.Ši parama gali būti naudojama ant kairės arba dešinės kojos ir yra dydis, tinkamas daugumai suaugusiųjų pėda.Su patogus dizainas(atidaryti kulno dizaino), daro pėdos aušintuvas ir kvėpuojantis, patogus nešioti per naktį miegoti.

Pralaidžios orui Medžiagos: Pagaminta su kvėpuojantis, lengvos medžiagos.Reguliuojamo dydžio - į padų fascitas naktį įtvaras tinka ir vyrams, ir moterims, kurių čiurnos apimtis yra 8"-15".

Patogu: Su padų fascitas naktį įtvaras pagamintas iš orui, lengvas elastinga metmenys-megztos medžiagos, max komforto, skirtingai nuo kitų didelių gabaritų petnešos.

Reguliuojamas: pėdos įtvaras dirba pagal bendable aliuminio juosta keltį laikykite pėdą sulenktos poziciją pagal savo poreikius,Jūs galite reguliuoti, kad jūsų koja išlaiko 85-90 laipsnių kampu, suteikia didžiausią komfortą savo skaudėjo kojas!Aukščiausios kablys ir kilpa užtrauktuku, su stipriu sukibimu, daro ją patogu dėvėti.Tai padės jums gauti poilsio ir visą naktimis miegoti, kad jūs to vertos, kuriuos immobilizing ir švelniai tempimo koją į saugią vietą.

Ergonomiškas Dizainas: Ši parama su REGULIUOJAMU elastiniu dirželiu ir LENGVA NEŠIOTI, padeda sumažinti kojų ir kulno skausmas.Ergonomiškai suprojektuoti, siekiant stabilizuoti ir palaikyti savo pėdų, kulnų, kulkšnių, sausgyslių, kamuolys koja, achilo ir patogiai laikyti savo padų fasciją ištempti visą naktį, jums nebereikia nerimauti, pabudimas vidury nakties!Numatyti dorsiflexion, padų fascitas, Achilo sausgyslių, butas arkos, pėdų aukščio, kaulų spurs ir daug daugiau!

Aprašymas:

Medžiaga: kvėpuojantis composite audinio ir metalo aliuminio plokštės

Dydis: visas dydis

Svoris: 100g

Naudojimo sritys: Sportas kulkšnies parama, padų fascitas, pėdų palaikymo ir fiksavimas, sumažinti kojų diskomfortą metu miegoti naktį

Pakuotė:

1 vnt Padų Fascitas Naktį Įtvaras

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Modelio Numeris L2040916
Dydis All size
Prekės Pavadinimas pcmos
Svoris 100g
Medžiaga Kvėpuojantis composite audinio ir metalo aliuminio plokštės

Panašūs produktai