Natūralaus Marmuro Žiūrėti Stendas Juoda Krokodilo Grūdų Odos Sidabro Statramstis Laikrodžių Apyrankės Papuošalai Stalčiuko

€25.75

-18%

€31.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stovo žiūrėti, watchstand, apyrankė ekranas, rodyti papuošalai stendas, žuvų lazdele stovi, rodyti papuošalai, apyrankė stendas, marmuro stovo, naktiniai stovėti marmuro, stilingas papuošalai stovi.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } MODERNUS, PRABANGUS ir SAUGŲ .Yra entuziastų svajonė.Labiausiai elegantiškas būdas pailsėti ir parodyti savo žiūrėti su variantų, kad atitiktų jūsų laikrodis.

Šis stendas telpa kiekvieną tipas laikrodžių prekės ženklo, iš "Apple" Rolex ir Daugiau, įskaitant Rolex, Omega, Patek Philippe, Audemars Piquet, Richard Mille, Breitling, Tudor, "Cartier", & TAG Heuer".

Pagamintas su rankų darbo stovas yra tvirtas, patvarus, ir akį traukiantis.Tai kaip vaikelio žiūrėti.Nekilnojamojo odos medžiagos, gali geriau apsaugoti jūsų laikrodžių apyrankės papuošalai.

Šis stendas yra puikus tiems, kurie turi saugią vietą į poilsį jų žiūrėti.O jūs, dušas, tipo, miegoti, arba keliauti!Yra jūsų draugas, vyras, brolis ar pusbrolis žiūrėti entuziastas?Tai nepaprasta dovana jiems išlaikyti jų žiūrėti iš vietos, kai nenaudojamas.

Gydyti kiekvieną technologinės išsamiai žiauriai, atidžiai pasirinkti ir pritaikyti žaliavų, laiko išbandymą.Stilingas dizainas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Projektavimo komanda bandė ir išbandyti kiekvieną medžiaga.Paprastas stilius atrodo pilnas dizainas.Dėmesio dizainas.Orientuojamės į kokybę ir pagerinti savo patirties.

Spalva: juoda

Medžiaga: natūralus marmuras + nerūdijantis plienas + pirmąjį sluoksnį, oda

Dydis: apačioje 10 x 10cm + aukštis 12cm + laikiklis 7 x 9cm

Pakuotės Turinys:

1 * žiūrėti stendas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga natūralaus marmuro + nerūdijantis plienas + pirmąjį sluoksnį, oda
spalva juoda
Dydis bottom 10 x 10cm + height 12cm + bracket 7 x 9cm

Panašūs produktai