Karščiui atsparios Grybų Formos Stiklo Saugojimo Jar Grūdų Medinis Dangtis Sandarų Indelį Virtuvės Maisto produktų laikymo Arbatos, Kavos Pupelių Namų Organizatorius

€10.97

-41%

€18.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: puodelis stiklo grybų, saulės stiklainį dangteliu, 10ml grybų stiklainiai, keramikos grybų jar, glasse stiklainį dangteliu, keramic stiklainį dangteliu, lempos stiklainiai, stiklo garstyčių stiklainiai, stiklo grybų earings, silikono stiklainį dangteliu.

Specifikacijos

Pavadinimas: Šiaurės saugojimo jar Medžiaga: Medis +Stiklas Stilius: Janpanese Talpa: 400 ml žymės, 800ml Dydis: 6.5*9cm, 8.5*12cm Svoris: 300-400g Naudojimas: desktop storage, vaisių užkandžiai ir t.t. Pastaba: dydis rankinis matavimo arba šiek tiek klaidų, konkrečia tema, lakus.

Funkcija

1. Sandėliavimo, tai skamba kaip gyvenimas nėra verta paminėti, smulkmenos, bet realų poveikį mūsų gyvenimui, jei namų, kad pamatyti, yra išvalyti tvarkingas kambarys, mažų objektų surūšiuoti, pateikti tvarkingai, tai yra tai, Ką malonus dalykas, nors ir tik nedidelis kiekis smulkių detalių, bet jie yra veido šeimos, pagerinti mūsų gyvenimo kokybę. 2. Stiklo gaminiai, su priemaiša knygų, paprastas, tačiau bet ir visą tinklo.Paprasta tuščiaviduriai dizainas, ir tada su sklandžiai linijas, paprastas ir dosnus, gražus ir praktiškas.Puikios suvirinimo procesas, todėl, kad bendras tvirtos ir stabilios, ir dauguma visual malonumą.

Pakuotė 1
Talpa 401-500 ml
Medžiaga Stiklas
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
3 funkcija Karščiui atsparaus stiklo ir sandariklio dangtis
Funkcija Minimalistinė Elegancija Stiklo Saugojimo Stiklainiai
Funkcija 1 Skandinavijos Madinga Elegancija, Prabanga Stalo Laikymo Organizatorius
Naudoti Virtuvės,Namų,Gyvenamasis kambarys
Dydis M
4 funkcija Moistureproof ir vandeniui
Svoris 0.3-0.4 kg
spalva Skaidrus
Stilius Šiaurės
Uždarai Konteinerių stiliai PADENGTI
Pavadinimas Saugojimo Butelių
Modelio Numeris A04288
2 funkcija Kavos, Arbatos, Riešutų Prieskonis Bakas
Prekės Pavadinimas SAFEBET

Panašūs produktai