Sedrick 2018 Pro Dviračių Džersis Nustatyti, Kalnų Dviračių, Drabužių MTB Dviračių Drabužiai Dėvėti Maillot Ropa Ciclismo Vyrų Dviračių Rinkinys

€21.30

-35%

€33.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: triatlonas, dviratininkas jersey, džersis triatlonas, biciclet, ciklo jersey vyrai, vyrai triatlonas, maillot vyras, maillot mtb, skinsuit triatlonas, cycl jersey.

Sedrick 2018 Pro Dviračių Džersis Nustatyti, Kalnų Dviračių, Drabužių MTB Dviračių Drabužiai Dėvėti Maillot Ropa Ciclismo Vyrų Dviračių Nustatyti:

Aprašymas: Medžiaga: Jersey 100% Poliesteris ,Kelnės 80% Poliesterio ir 20% Lycra, Su naujausia speciali 19D mygtukai (gelio pagalvėlės) Coolmax:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau Kišenėje dizainas : patogiau,galite įdėti telefoną, o kiti-Tai dviračių drabužiai gali jus sausas ir kietas karštas būklės ir šilto, šalto būklės Net esate suprakaitavęs, dviračių džersis niekada laikytis savo odos

Jūs galite maišyti dydžio šortai, kombinezonai su antkrūtiniais ir džersio, kad juos kaip rinkinių.Prašome palikti pranešimą mums, tokiems kaip "Džersio XL ir Trumpas XXL".Ačiū, kad suprantate.

1. Visas mokėjimas turi būti sumokėtas per 3 dienas po pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

1.Mes paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu(pristatymas nemokamas).Prašome susisiekti su mumis, jei norite naudoti kitą kurjerių, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS.Jums bus sumokėti papildomą mokestį.Mes jums sekimo numerį, kai išsiuntė. 2.Mes tik laivas, KAD registracijos adresą.Taigi, prašome būti užtikrinti, savo adresą, KAD yra teisinga ir pagrįsta.Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. 3.Mes laivas pakuotėje 2 darbo dienos po gauti išvalytas mokėjimą. 4.Galite patikrinti prekes, jeigu tai yra tranzito per tracking NR .

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

1.Grįžta pritarta.Prekė turi būti pradinės būklės.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būseną.

Lytis VYRAI
Tipas Jersey Rinkiniai
Metų Dviračių Jersey 2018
DŽERSIS Maillot ciclismo,ropa de ciclismo,maillot dviračiu,
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Sezonas Rudenį, Pavasarį ir Žiemą Dviračiais Drabužių
Dizainas Ilgomis Rankovėmis Marškinėliai ir Kelnės, kombinezonai su Antkrūtiniais
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Informacija Daugiau nuotraukų, prašome susisiekti su mumis
Prekės Pavadinimas Sedrick
Medžiaga Jersey
Modelio Numeris Bike-LongSet-NoFleece
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Taikoma Dviračių Rinkiniai jersey, dviračių džersis, kelių dviračių džersis, dviračių džersis

Panašūs produktai