Vaikai Skrybėlę Medvilnės Apsauginis Šalmas, Saugos Išmokti Vaikščioti Reguliuojamas Kūdikių Apsaugos Skrybėlę Stabdžių Susidūrimo Vaikų Bžūp Berniukų, Mergaičių

€12.18

-18%

€15.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šalmas bamblys, kūdikio galvą apsaugoti, kūdikio galvą raštas šalmas, kūdikių saugos šalmas, šalmas vaikas, šalmas minkštas, mergina šalmas, kūdikių vairą, vaikai šalmas, kūdikių šalmas apsaugoti.

Kūdikių Kepurę Šalmą, Vaikų Saugos Išmokti Vaikščioti 1PCS Panama Vaikų Apsauga Stabdžių Susidūrimo Vaikų riba Berniukas Mergaičių

Aprašymas: Taikoma Apimtis: nešiojo iki kūdikis, kai mokymosi nuskaityti, mokymosi vaikščioti ir žaisti.Įdarui: Multi-funkcinis putų medžiagos IXPE.Pagrindinė Funkcija: Su funkcijos slopinimo ir pagalvėle, tai gali padėti išvengti ar sušvelninti žalą galvą, kai galva kūdikis susidūrė.Skalbimo Būdas: Plauti Rankomis (Ne Bleach, Ar Ne Sausas, Švarus, Nėra Geležies, Ne Išgręžkite, Sausas Hat) Mandagumas: (1) Ši apsaugos skrybėlę negali būti naudojamas kaip profesinės saugos šalmą, todėl prašome naudoti profesinės saugos šalmą, kai jojimo dviračiai, elektros dviračio ir motorinių dviračių ir žaisti lauke. (2) kūdikiams turi būti pasirūpinta, ir suaugusiesiems net su šios apsaugos skrybėlę. (3) Jis neturi būti suspausti kitų prekių ir turi būti laikomi toliau nuo šilumos šaltinio. (4) Mūsų apsauginės skrybėlę yra minkšti ir patogūs, bet kai kurie kūdikiai, vis dar būtų ne taip, kaip nešioti.Jai nereikia nerimauti apie tai, nes jie bus priprasti prie jo po kelis kartus.A naujausias tyrimas rodo, kad: nervų sistemos ir smegenų kūdikiams yra neišsamūs ir santykinai silpnos, ir jų smegenų audiniuose yra kintama, į kaukolės ertmę, o ne, kad fiksuotas.Todėl, kai jų vadovai yra susidūrimo su kažkuo, arba yra stipriai arba išmesti aršiai, smegenų audiniai, tikėtina, kad susiduria su tuščios kaukolės ir dėl galvos smegenų pažeidimo.Nors tokia žala bus ne matyti akivaizdžių simptomų išvaizda, ji gali sukelti psichikos nuosmukio aukomis.Todėl labai svarbu kūdikiams nešioti "bamblys šalmai".

PASTABOS:

1. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ryškumas.

Modelio Tipas Spausdinti
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Juostos Tipas Reguliuojamas
Kūdikio Amžius 19-24 mėnesių
Tipo du šalmas kūdikių
Modelio Numeris TI503-TI506N
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Vienas tipas kūdikių kepurę šalmą
Lytis Unisex

Panašūs produktai