Auto Automobilio Sėdynės Siauras Plastikinės Sandėliavimo Dėžutės Telefono Turėtojas Organizatorius su Kroviklio Laidą IOS/Android/Tipas-C 2USB Uosto Priedai

€9.60

-30%

€13.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, topra automobilio sėdynės organizatorius, krepšys automobilio turėtojas, elektronikos organizatorius organizacijos, codo c tipo, krepšys automobilio, debesis žibintų, automobilio savininkas telefono, "android" telefonas, krepšys lipo.

Auto Automobilio Sėdynės Siauras Plastikinės Sandėliavimo Dėžutės Telefono Turėtojas Organizatorius su Kroviklio Laidą IOS/Android/Tipas-C 2USB Uosto Priedai

Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Skirtumas Saugojimo Dėžutė

Ypatybė:

Medžiaga: ABS PC

Tinka: Priekinė sėdynė Dešinėje Kairėje

Specialiųjų: yra trys automobilių tipo sėdynės saugojimo dėžutė.

1 tipas. su 3 įkrovimo laidai, 2usb uosto

2 tipas. 2 nemokamai viela, 2usb uosto

3 tipas. be jokio mokesčio, laidą ir usb prievadas

Specifikacija:

1.Užpildyti Spragas & Padidinti Erdvę:

Automobilio priekinės sėdynės organizatorius gali užpildyti spragas tarp automobilio sėdynės ir centrinės konsolės ir sustabdyti nuleisti smulkių daiktų, išvengti pleiskanų sukelia vairuotojo išsiblaškymas.Tai gali suteikti papildomos sandėliavimo savo produktus, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, piniginę, cigarečių, raktus, rankų kremas, monetas, pirštinės, kredito kortelių, dokumentų, rašikliai žemėlapiai, akiniai nuo saulės ir t. t.Lengva ją gauti, kai vairuotojo.

2.Šiltas Patarimai:

Prašome atidžiai matuojant atstumą tarp savo vietą ir konsolės prieš perkant.Šio automobilio sėdynės skirtumas organizatorius netinka puodeliai didesnis nei cola stiklainius.Netinka automobiliui su apatinė centrinės konsolės, nei sėdynės.Netinka automobilio sėdynės spragas, kurių plotis ne didesnis kaip 0,8 cm.Norint gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti dydžio nuotrauką atidžiai.

3.Aukštos Kokybės Medžiaga:

Pagaminta iš PC ABS medžiagos, super patvarus, ilgas tarnavimo laikas ir niekada slydimo žemyn tarp sėdynių.Puikus susiuvimo ir graži išvaizda padaryti jūsų automobilis atrodo labiau elegantiškas.

4.Lengva Įdiegti & Clean:

Įdiegti per Kelias Sekundes .Tiesiog įterpti tarp sėdynės ir konsolės.Automobilių sėdynės skirtumas organizatorius laikykite savo automobilį daugiau švarios ir organizuotas.

5.Saugus Naudoti:

Jis neturi įtakos saugos diržų naudojimo, taip pat ji turi įtakos jums traukti rankinis stabdis, sutvarkyti smulkius daiktus į automobilį ir vairuoti saugiai, ir mėgautis maloniu vairavimu

Pakuotė: 1pc / 2vnt

2 viela Funkcijų IOS imti laidus ir Tipo c Įkrovimo laidai, 2 usb prievadas
Tipas 3 įkrovimo laidas / 2 nemokamai vielos / nemokamai vielos
Kilmės KN(Kilmės)
mokestis laido ilgis apie 0,8 m
Modelio Pavadinimas C40535
Dydis 27.5X6X16.5cm
Medžiagos Tipas ABS+PC
Pakuotė 1pc / 2vnt
3 laidų Savybės IOS / Tipas-C / Android įkrovimo laidai, 2 usb prievadas
Funkcijos 1 tos pačios laikymo dėžutė galėtų įdiegti sėdynės kairę arba į dešinę

Panašūs produktai