ONEMIX Prabanga Sportbačiai Moterims Juoda Balta Patogus, Kvėpuojantis Akių Butai Moterų Platforma Lauko Sporto Bėgimo Bateliai Moterims

€34.60

-48%

€66.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: onemix, onemix sneaker, gucci moteriška avalynė, onemix moteris, vyrai onemix, guccci bateliai moterims, "gucci" bateliai mergaitei, onemix žiemą, gucci batai moterims vaikšto, paleisti batų.

Produktų Technologija

Dvigubo sluoksnio kvėpuojanti ekrano verpalai Aukštos elastingas dvigubo pagalvėle

Informacija

01 kosmoso odos ir mikropluošto odos susiuvimo (Sluoksniuotos odos siūlėmis,su linksmais vizualinį poveikį ,tvarkingas eilutes,rodantis, geros kokybės)

Kulno dvigubo sluoksnio minkštas wrap stiprių kulkšnies (Kulno yra minkštas ir tvirtas viduje ,jis nėra tinkamas millk,išoriniai kampai yra ne tik kietas ,bet taip pat apsaugoti nuo kulno grining)

1.Kaip Vieta Užsakymą Pasirinkite produktą----Įtraukti į krepšelį----užsakymą----Kainos patikslinimas(jei reikia)----Įrengtas----Mokėjimo tikrinimas 2. 24 Valandas Greitas Pristatymas Mes garantuojame, kad laivas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogas).Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau. 3. Atsiliepimai Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, taip pat.Jis yra labai svarbus mūsų verslo plėtros; nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Esame sąžiningi pardavėjas, mes jums tarnaus iki savo pasitenkinimą.

Viršutinė Aukštis žemas
Bėgimo bateliai dydžiai ES 35-47 MUMS 3.5-12.5
Bėgimo bateliai stilius Mados Bėgimo Bateliai
Lygis Praktika Išplėstinė
Batviršio Medžiaga Akies
Prekės Pavadinimas onemix
Nuotolinio Maratonas(>40 km)
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Atletiškas Batų Tipas Bėgimo Bateliai
Bėgimo bateliai nuotrauką 100% nuotrauką
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Išleidimo Data Spring2019
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Modelio Numeris 1519
Sporto Tipas gyvenimo būdo,šviesos veikia
spalva Juoda Oranžinė/Mėlyna žalia/Juoda balta
Funkcija Stabilumas
Taikoma Vieta Lauko Vejos
Padas Medžiaga Guma
Bėgimo Bateliai Sezonus Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Vidpadžio Medžiaga PU

Panašūs produktai