VLAND Gamyklos Automobilio LED žibintai POLO LED užpakalinis žibintas 2011-2017 su DRL+Rūko ir Stabdžių&Reverse žibintai+juda posūkio signalo

€248.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuro prapūtimo vožtuvas, bora bamperis, golf 7 gti raktas, priekinės grotelės vw jetta, golf 4 lcd, raktų žiedas skoda, pranešk apie netikrą jungiklis, lcd vw, 7 r, už kia optima 2017.

VLAND Gamyklos Automobilio LED žibintai POLO LED užpakalinis žibintas 2011-2017 su DRL+Rūko ir Stabdžių&Reverse žibintai+juda posūkio signalo

Pls siųsti man laišką su jūsų automobilio režimą ir metus, prieš jums padaryti užsakymą!!!

Produkto Aprašymas:

1.Spalva korpusas: Raudona Išvalyti/Dūmų 2. Lengvas montavimas: Plug & Play, tas pats kaip originalo instaliacija.Tačiau, kai kurie automobiliai yra jautrūs, mes rekomenduojame, kad pirkėjas ją įdiegti profesionalus montuotojas. 3. Pakuotė: 1 komplektas vienai automobilių naudojimu (1 Kairė +1 Dešinėje) 4.100% Brand New 5.Pls pasakykite man, ar jūsų vairuotojo pusėje,dešinėje pusėje (RHD) arba kairė ranka ratai(LHD)

Produktų Nuotraukos:

Kaip Įdiegti:

Skelbimas:

Prieš Pristatymas: Po pakilimo užsakymą, prašome palikti žinutę mūsų tarnyba jūsų užsakymo apie prekę informaciją, kaip laivybos būdas,Ypatybė, Ypatingas Reikalavimas ir pan.Po Pristatymas: Prašome susisiekti su mūsų paslaugų, jeigu jūs negali jūsų sekti sklypų po 7 dienų, ir mes stengiamės jums padėti.Gauti Prekių: Prašome patikrinti sklypas aiškiai prieš jus pasirašyti ant sklypo, nes laivybos kompanijos gali pakenkti prekių pristatymas per kelią.Jūs galite atmesti prekes, jei prekės problemą ir prašo jų suteikti komisijai.Kai jūs nežinote, kaip jį naudoti, susisiekite su mūsų techninės pagalbos.Būsime dėkingi už jūsų parama mums 5 žvaigždučių Atsiliepimus!

Garantija 1 Metai
Metų 2011-2017
"Volkswagen Modelis Polo
PRIEŠRŪKINIS ŽIBINTAS PN kairėje/dešinėje RHD
DRL LED raudonos spalvos
Polo Metų 2014 m.
Posūkio Signalo Su nuosekliais indikatorius
Elemento Tipas Uodegos Šviesos Surinkimas
Prekės Pavadinimas vland
Medžiagos Tipas ABS
Stabdžių Žibintas LED šviesesnė nei DRL
spalva Raudona Išvalyti/Dūmų
Automobilio Modelis Už Polo Užpakalinis Žibintas
Prekės Skersmuo 25cm
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos Plug and play
Atbulinės Šviesos PN dešinėje/kairėje RHD
Galia 35w
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Prekės Svoris 5.5kg
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGEN
Modelio Pavadinimas YAB-PL-0292
Featurer Atsparus vandeniui

Panašūs produktai