Hialurono Rūgštis Pen Didelio Tankio Metalo 2 IN 1 Didelis Spaudimas Dėl Raukšlių Kėlimo Lūpų Hyaluron Ginklą purkštukai Lūpų Injekcijos Pen

€6.50

-29%

€9.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų užpildas injekcijos juvaderm, rūgštis hyaluron pen, gaidys žiedai sekso gėjus, hialuron pen, rūgštis hyaluron, hyaluron pen švirkštų, užpildas lūpų, kelias nuorodas hialurono rūgštis, įpurškimo dangtis, hyaluron rūgšties pen.

Hialurono Rūgštis Pen Didelio Tankio Metalo 2 IN 1 Didelis Spaudimas Dėl Raukšlių Kėlimo Lūpų Hyaluron Ginklą purkštukai Lūpų Injekcijos Pen

Skirtingų stilių, turi skirtingą injekcijos gylis,tuo labiau gylis yra naujų atnaujinti stilių.Jis yra geras, naudojant,geriau poveikis.

Produkto Aprašymas:

Tipas:Hialurono Rūgštis Pen

Ypatybė: Kraujagyslių Šalinimo, Odos Atjauninimo, Tamsius Ratilus, Raukšlių Valiklis, Svorio Netekimas, Drėkintuvai, Balinimas, Drėkintuvai,

Medžiaga:316 Nerūdijančio Plieno ( profesionalūs medicinos nerūdijančio plieno )

Šaudyti stilius: multi šaudyti

Injekcijos gylis:6-8mm

Kas yra hyaluron pen?

Vandens mezoterapija yra švirkšti hialurono rūgštis į odą.Hialurono rūgštis yra drėgmės, 200-300 kartų, kiek turtingas, kaip vienas kūnas.Todėl, kad ji daro odą sklandžiai, minkštas, ryškių ir hidratuotas po injekcijos.Siekiant išlaikyti odos hidratuotas, ponios visada pasirinkti įvairių odos priežiūros produktus.Iš tikrųjų, odos priežiūros produktai, tik hidratas drėgmės įjungimo.Taip, kad per kai tie produktai negali giliai suteikia drėgmės odai.Kaip žinome, spuogų, raukšlių ir inelasticity atrodytų, jei odai trūksta drėgmės.Vandens mezoterapija bus išsprendžia visas problemas dėl nepakankamo drėgmės, pvz., gluosnių oda, spalvos dėmelių, raukšlių...Ir ji bus pateikti drėgmės dermos.Todėl vandens mezoterapija bus gerai veikia ant balinimas, drėkinantis ir atnaujinantis inelasticity.

Veikimo principas:

Pavasarį ir stūmoklio, kuri leidžia, esant slėgiui, greitai ir tolygiai intraveninius narkotikus po oda per skylę, kurių skersmuo 0,1 mm, o tai yra du kartus mažesnis, nei adatos storis suleisti!

Padedant energijos mechaninių veiksmų, pavasarį ir specialių stūmoklio aparatai leisti, spaudimą, greitai, bet švelniai stumia narkotikų srautas per mikroskopinių skylę į poodinio audinio.

Narkotikų yra absorbuojamas daug greičiau ir geriau nei su įvedus adatą, kurios buvo patvirtintas daugelyje tyrimų ir bandymų, atliktų įvairiose pasaulio šalyse.

Idealus sprendimas tiems, kurie linkę į randus ir poodinio krešulių.

Privalumai:

* Neskausmingas įpurškimas

* Injekcijos be adatų pašalina infekcijos riziką nuo adatos

* Nepalieka randų ir punkcija ženklai odos audinio su adata

* Greičiau ir geriau įsisavinti narkotikų

* Griežtai poodinės injekcijos - panaikinti riziką įsiskverbimo narkotikų į raumenis

* Greitai, lengvai ir saugiai

* Atskirų ir ekonomiškas dozavimas narkotikų

Pastaba: Jei jūs negalėjo naudoti hialurono užpildų (arba) kitų grožio medicina), prieš,jūs ne geriau consultate kosmetologė.

hyaluronan rūgšties purkštukas (benzinas) hyaluron pen rūgšties švirkščiamųjų
hialurono rūgštis pen hialurono injekcijos pen
Tipas Tatuiruotė Patarimas
Funkcijos 2 lūpų kėlimo
funkcija 3 Odos Priežiūra
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo Medicinos CE / ISO13485 / RoHS
Darbo Režimas Aukšto Slėgio Dulkinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Hyaluron pen
Funkcija 1 pašalinti raukšlių, raukšlių

Panašūs produktai