Lipolaser Riebalų Lieknėjimo įranga Diodų Lipo Lazeriu 6pads Lipolizę Celiulito Svorio greitai plonas korpusas formavimo mašina

€308.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipo slim mašina, krioterapija veido, 2s lipo baterijos, cavit, ipl, cryolipolysis riebalų įšaldyti mašina, emsculpt, ištirpinti riebalai, kraujo cukraus žiūrėti, infraraudonųjų spindulių terapijos aparatas.

KAS YRA PRIVALUMAS? *Ne narkoze reikia. *Lengva naudoti mažiau gydymo laiko.Jis yra daug greitesnis, kurių vidutinė trukmė-maždaug 30-45 minučių trukmės procedūra ir nebūtina nakvyne klinika.Jums gali būti netgi atgal į darbą, kitą dieną priklauso nuo jūsų darbo pobūdį ir jūsų kūno ploto, kuris gavo tvarka. *minimalūs randai ar ne randai ne visiems pasitaiko.Stiches nėra naudojama dėl nedidelės kaniulė, pjūviai yra palikta atvira, kad nutekėti skystis ir kaniulė dažnai įdėta į odos raukšles ar raukšles, taip, kad jei yra randai jis yra paslėptas * mažiau kraujavimas įvyksta gydymo ir rezultatus su mažiau mėlynės ir diskomfortas po procedūros.Apskritai, nebuvo jokių reikšmingų klinikinių šalutinį poveikį pranešė, kitaip nei standartiniai, kai šalutinis poveikis gali atsirasti ir ten yra ilgesnis susigrąžinti laikas *mažo dydžio kaniulė taip pat reiškia, kad jis persikėlė į įvairiose srityse lengvai chirurgas ir gali būti perkeliami arčiau odos nestabdant netikslinių audinių, pavyzdžiui, odos sluoksnius.Todėl, palyginti mažiau patinimas pranešama naudojant Lipo lazeriu, palyginti su tradiciniais * suskystintųjų riebalai neturi būti suctioned toli ir tai sumažina traumų, audinių, todėl greito atsigavimo ir mažiau patinimas ir kraujosruvos po operatyviai.Klinikinis tyrimas parodė, kad riebalų mažinimo ir odos sugriežtinimas, sukelta Lipo lazeriu buvo lygiai tas pats, kai riebalai nebuvo suctioned, palyginti su kai riebalai buvo suctioned toli. *Šis 5mw lipo lazerio sistema gali priima šviesos prasiskverbti pro odą giliai lygmeniu, siekiant skatinti metabolizmą rezultatas išlaikyti rezultatą, po lieknėjimo gydymas.

Prekės Pavadinimas premierlash
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai