Automobilių Pagalvėlės Kaklo Pagalvė Paramos Universalus Minkštas Kaklo Pagalvėlės, Pagalvėlės Atminties Putos Juosmens Nugaros Atrama, Interjeras, Automobilių Prekės,

€10.06

-34%

€15.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, automobilių kaklo pagalvė, aksomo pagalvės, pagalvė kelionėms, automobilio lipdukas, juosmens atrama, pagalvė pagalvėlės, lipdukas vw, padengti pilow, juosmens pagalvėlės.

Automobilių Pagalvėlės kaklo pagalvė paramos universalus minkštas kaklo pagalvėlės, pagalvėlės atminties putos juosmens Nugaros atrama, Interjeras, Automobilių Prekės,

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: 4D Atminties Putų Pagalvėlės Pagalvę/Juosmens Pagalvė

Pagalvėlės Pagalvę: 30*22*18*14cm

Juosmens Pagalvę: 48*32*23*11cm

Automobilio Modelis: Tinka daugeliui automobilių modelių

Savybės:

1.ERGONOMIŠKAS IR KAKLO SKAUSMO: Važiavimo tolimojo ar ilgai gali būti realus skausmas, kaklo, tai atminties putos automobilių kaklo pagalvė yra ergonomiškas ir gali suteikti didelę paramą savo kaklo dalies stuburo ir galvos.

2.KVĖPUOJANTIS&NUIMAMAS DANGTELIS: Mūsų kaklo parama pagalvės pralaidžios orui ir minkšto audinio danga, kuri gali išlaikyti oras cirkuliuoja gerai.Ir pagalvės dangtelis yra nuimamas ir skalbti mašinoje.

3.PATVARUS: Mūsų atrama galvai pagalvę naudoti storio, didelio tankio atminties putos, kurios gali išlaikyti savo formą, jausti minkštas ir patogus.Ir papildomas vidinis padengti išvengti aplinką teršiančių iki prakaito ir dulkių.

4.PUIKUS ADD-ON AUTOMOBILIO SĖDYNĖS: Šis automobilis kaklo pagalvė yra tai, ką jūsų automobilis buvo dingęs!Tai padeda palengvinti jūsų kaklo skausmas, ir suteikti paramą jums reikia vairuojant.Labai patogi ir palanki, idealiai tinka vairuotojo ir keleivių sėdynės.

Medžiaga Atminties Putos
Kilmės KN(Kilmės)
Pagalvėlės Pagalvės Dydis 30 * 22 * 18 * 14cm
Funkcija Kvėpuojantis nuimamas užvalkalas
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Prekės Pavadinimas Hohigh
Automobilio Modelis Tinka daugeliui automobilių modelių
Juosmens Pagalvės Dydis 48*32*23*11cm

Panašūs produktai