Motociklų Aksesuarų M4 Logotipą, Išmetimo Vamzdis Tiesiai Cilindrų Honda CB400 VTEC CBR250 CBR400 CBR600 F4I XJR400 VFR400 74A F5

€39.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dangtelis nuo balnelio iškyšos, dujos honda cb 500, xr400, airsoft m4, emblema honda, išmetamųjų motorcycl, komplektas honda cb750, už xjr1200, Airwolf, Dujų Išmetimo Sistema.

Mieli Draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, nuoširdžiai linkiu, kad jūs galite mėgautis save čia.Kokių nors klausimų, pls.nedvejodami kreipkitės į mus.

Sąlygos: 100% Naujas

Kilmės šalis: Kinija (žemyninė)

Kokybė: A Kategorijos

Medžiaga: Metalas

Pastaba: M4 išmetimo vamzdis tiesus duslintuvas, kuri duos motociklą bombardavimo garso, bet specialūs garso kokybė yra pagal motociklo variklio darbinis tūris!

Pagamintas Kinijoje, produkto kokybė yra labai gera.Specialus priminimas: pirkti šį produktą turėtų būti pagrįstas reklamos ir fizinius objektus.Tai yra pakeitimas priedai ir tinka šio tipo transporto priemonės, ne tik originalius priedus.

Paraiškos Už Tai yra bendras motociklo išmetimo vamzdžio.

Įvairių variantų, visada yra išmetimo vamzdis tinka jūsų motociklo.

Diegimo klausimais:

1. Prieš perkant, prašome patvirtinti, ar tikslinga įdiegti išmetimo vamzdžio savo motociklą ir patvirtinti ilgis ir dydis, iš išmetimo vamzdžio.

2. Uosto galai exha ust vamzdžiai yra 3 skylės flanšai, ir atstumas nuo skyles iki skyles yra apie 73.5 MM, Jei jūsų išmetimo vamzdžio užpakalis yra tokio pat dydžio iš trijų-hole flanšas: jūs galite tiesiogiai pašalinti originalios automobilių uodega, reguliuoti montavimo kampas, įdiegti tarpiklis, diegti išmetamųjų dujų vamzdžio fiksavimo varžtą, tada užrakinti kampas ir pozicija žiedai.

3. Jei priekiniai ir užpakaliniai dalių savo išmetamųjų dujų vamzdžio yra integruota, tada suvirinimo jungtimis, kad aš platinti galima naudoti, nes reikia suvirinimo arba argono lankinio suvirinimo įrengimas, rasite techninės priežiūros technikas, parinkti suvirinimo pozicijos pjovimo, tada suvirinimo jungties, tada įdiegti tarpiklis, diegti išmetamųjų dujų vamzdžio.Užrakto varžtais ir užrakinti išmetamųjų vamzdžių kėlimo žiedai.

Kaip nuoroda figūra, tikrasis išmetimo vamzdžio dydis yra gautas.

Modelio Pavadinimas PP03
Prekės Pavadinimas CVK
Elemento Aukštis 10cm
Medžiagos Tipas Aliuminio
Elemento Plotis 10.5cm
Specialios Funkcijos Iš Dujos
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Elemento Ilgio 35cm
Prekės Skersmuo 10.5inch
Prekės Svoris 1kg

Panašūs produktai