1 Pora Savarankiškai šildymo Ir Šilto antkelius Vyrams Ir Moterims, Kelio Sąnario Fiksavimas Temperatūra antkelius, Jojimo Kojos Cold-proof Kelio

€5.86

-24%

€7.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: custom kelio apsiaustas, kelio Parama, medaus kelio trinkelėmis, kelio trinkelėmis šiltas, kelio trinkelėmis sporto, dešimtąsias, roko alkūnė padas, propro alkūnė padas, kojos kamuolys, rimtai.

1 pora savarankiškai šildymo ir šilto antkelius vyrams ir moterims, kelio sąnario fiksavimas temperatūra antkelius, jojimo kojų šalčio-įrodymas, antkelius

Kulka Taškų: 1、Kelio Raštas: pagalvėlės gali apsaugoti savo kelio, išvengti artrito ir sumažinti sąnarių skausmą.

2、Nuovargio Šalinimas: pagalvėlės funkcija, magnetinė terapija, siekiant pagerinti kraujo apytaką ir padeda atpalaiduoti raumenis ir sumažinti nuovargį.

3、Kvėpuojantis Dizainas: pagalvėlės funkcija aukštos elastinga audinio, kuris yra odos draugiškas, kvėpuojantis, tampus, minkštas ir patogus dėvėti.

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: pagalvėlės funkcija turmalinas šilumos slaptos medžiagos sąlyčio su žmogaus oda, o kūno judėjimo išskiria energiją ir palengvina kelio jaustis karšta.

5、3 Dydžių: yra 3 dydžių pagalvėlės neprivaloma, kad būtų patogūs jūsų kelio, kuris tinka visai šeimai, tinka įvairių kūno poreikius, ir pagalvėlės funkcija aukštos stretch medžiaga, kuri yra glaudžiai priglus prie kūno.

1.Kelio Raštas: pagalvėlės gali apsaugoti savo kelio, išvengti artrito ir sumažinti sąnarių skausmą.

2.Nuovargio Šalinimas: pagalvėlės funkcija, magnetinė terapija, siekiant pagerinti kraujo apytaką ir padeda atpalaiduoti raumenis ir sumažinti nuovargį.

3.Kvėpuojantis Dizainas: pagalvėlės funkcija aukštos elastinga audinio, kuris yra odos draugiškas, kvėpuojantis, tampus, minkštas ir patogus dėvėti.

4.Aukščiausios kokybės Medžiagos: pagalvėlės funkcija turmalinas šilumos slaptos medžiagos sąlyčio su žmogaus oda, o kūno judėjimo išskiria energiją ir palengvina kelio jaustis karšta.

5.3 Dydžių: yra 3 dydžių pagalvėlės neprivaloma, kad būtų patogūs jūsų kelio, kuris tinka visai šeimai, tinka įvairių kūno poreikius, ir pagalvėlės funkcija aukštos stretch medžiaga, kuri yra glaudžiai priglus prie kūno.

Savybės:

Savarankiškai šildymas, šiluma, minkštas, kvėpuojanti.

Specifikacija:

Medžiaga: kvėpuojantis pluošto audiniai, šiltas audinys

Matmenys(apytiksl.):

M dydis (tinka kojos perimetras: 35-41 cm (13.7-16.1 cm)

L dydis (tinka kojos perimetras: 41-47 cm (16.1-18.5 colių)

XL dydis (tinka kojos perimetras: 47-55 cm (18.5-21.6 cm)

Funkcija: apsaugoti kelio, išvengti artrito ir sumažinti sąnarių skausmą

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Šiltas antkelius

Modelio Numeris Šiltas antkelius
Medžiaga --
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusiųjų

Panašūs produktai