45mm Rotacinė Pjovimo Peilis Nustatyti ir Gali Pakeisti Atsarginių Peiliukų, Tiksliai Pjovimo Siuvimo Audinio Quilting Odos Scrapbooking

€6.66

-37%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: komercinės audinio cutter, mažas rotacinė pjovimo geležtės, knive, liūtas plieno, cuter, ekstremumų peilis, audinio rotacinė pjovimo peilis drožtukas, izula, peilis raštinės reikmenys, žaislas plastikinis peilis.

Savybės: apvalios ašmenys, aštrių ašmenų kraštas, su saugos užraktas gali būti naudojami biuruose, mokyklose, seminaruose, procesus ir t. t. Naudoti patarimai: 1, Aštriais ašmenimis, prašome būkite atsargūs, naudoti, nereikia įdėti vieta, kur vaikai gali pasiekti. 2, Užrakinti peilis, jei nesate naudojant jį. 3, Jei nesate naudojant jį ilgą laiką, jums gali sumažėti kai kurių aliejaus, ant peilio galvos dėl išlaikymo, kuris gali pratęsti jos tarnavimo laiką. 4, Peiliukai yra medžiagų, jų gyvenime gali skirtis su tuo, kaip jūs naudojate juos ir skirtingos pjovimo padas. 5, punktyrinė peilis ir kreivės peiliukai taip pat gali būti įdiegta į ritinio cutter, ašmenys gali būti pakeista į tos pačios rankenos.

Ašmenų Medžiaga Kita
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris PG63
Prekės Pavadinimas icobbler
Tipas Kita
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Naudojimo spektrą Siuvimo Audinio, Odos Quilting Scrapbooking
Produktas Rotacinis Cutter

Panašūs produktai