2 vnt Zorb Kamuolys Pripučiamas Kamuolys Zorbing Žmogaus Žiurkėno Kamuolys PVC1.0mm 2,5 M 8,2 pėdų Siurblys Karšto Parduoti!

€1 143.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys buferio, kamuolys vaikas, 8 ball magija, minkštas kamuolys, oro kamuolys siurblys, malonė plaukų, saturn vue", žmogaus vandens žiurkėno kamuolys, kamuolys žmogaus, paukščių mėlyna.

Specifikacija: Spalva: galima pasirinkti funkcijos Tipas: Zorb rutulio Skersmuo: 2,5 m ribų,1,5 m, viduje Medžiaga: 0.8 mm PVC Tinka: Suaugusiųjų ar Vaikų Pakuotė: 1 x Zorb Kamuolius (Siurblys nėra įtrauktas) Pranešime: - Kad juos ilgiau, ne per išpūsti. - Negalima naudoti ant paviršių, kurių uolienų. - Įsitikinkite, kad naudotojai neturi aprangos su dalykų, kad gali prasiskverbti į kamuoliukus (nusiimti papuošalus, diržus ir kt.). - Siekiant geriausių rezultatų, pabandykite ir suderinti vaikų, panašaus dydžio ir amžiaus. - Suaugusiųjų Priežiūros Nereikia.Rekomenduojama vaikų amžiaus nuo 6 iki. Prašome atkreipti dėmesį, kad importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra ne įtraukti į produkto kainą.Prašome padėti susidoroti su savo vietos muitinės ir sumokėti kai kurių mokesčių, pagal savo šalies taisykles.Patarimai: 1.Pripučiami zorb kamuolys nereikalauja jokių aštrių daiktų srityje. 2.Draudžiama vežti raktus,mobilųjį telefoną,glassde ir priedai vaidinti aštrus. 3.Naudoti produktai turėtų būti tikrinamas prieš plomba nepažeista,ir rankenos dirželis saugiai. 4.Prašome paspauskite"AUKŠTYN" raginimą produktą naudoti ,nereikia pakeisti naudoti. 5.Turėtų paleisti atgal, dirželis,laikykite už rankenos. 6.Vaikai turėtų turėti tėvų globos, kai žaidžia. 7.Žmonės withe širdies ligų,aukštą kraujo spaudimą,ir silpnos institucijos turėjo ne geriau žaisti. 8.Smarkus lietus,tris ar daugiau stiprūs vėjai neturėtų būti naudojami.Žanras: Šio stiliaus milžinas rutuliai yra greitai tampa viena iš žmonių pamėgtos pramogos.Jūs galite mėgautis tai žaidimai lauke, bet kada, pigiau nei nuoma sumo kostiumai ar purios namas.Kokio amžiaus gali žaisti.Gali žaisti lauke valandų valandas.Puikiai tinka šalims ir bbqs.Žaidimą vaikai galės žaisti su draugais, šeima, ir broliai ir seserys.Nuostabi veikla kempingų keliones ir bagazines dangtis šalių.Įdomus visai šeimai.Žaidimo režimas

Įspėjimas -
CE Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pripučiamas kamuolys Zorb
Dydis Dia 2.5m inside 1.5m or customed
Lytis Unisex
Medžiaga Aplinkos Apsaugos PVC/TPU
Prekės Pavadinimas CHIMEI ŽAISLAS
Tipas Zorb Kamuolys
Amžius > 8 metų amžiaus
Skersmuo Dia 2,5 m viduje 1,5 m ar customed
spalva Kaip vaizdas/CUSTOM
Brūkšninis kodas No
žaislai Pripučiami
Sertifikavimo CE
Savybės Pripučiami
Pakavimas 1 gabalas,Orą

Panašūs produktai