4Gang 5Gang 6Gand universalus smart wifi touch pereiti sieną šviesos jungiklis paramos alexa "google" pradinis balsu 95-240VAC

€24.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mega, skydelio jungiklis touch, užrakto liesti jungikliai, perjunkite wi-fi, 6 gauja jungiklis, 10 gauja jungiklis, GY6, jutiklinio jungiklio as 4gang, 5 gauja jungiklis, užuolaidų jungiklis tuya.

Pastaba prieš užsakymą.

1. vieneto dydis 146*86*35mm, negali būti įrengti viduje standartas mažo dydžio, skirstomosios dėžutės, tai reikia didesnio du viename: kabelių paskirstymo dėžutės, kaip smūgis rodo, ir tai išmanųjį įrenginį reikia Neutralaus laidų jungtis.ne tik ugnis viela.

Techniniai duomenys:

Platus Maitinimo įtampa: AC 90-250V

Maksimali srovė: 10A (kelių)

Maksimalus galingumas: 2000W (kelių)

Bevielio ryšio standartas: 802.11 b/g/n

Saugumo mechanizmas: WPA-PSK/WPA2-PSK

Gaminio medžiaga: PC V0 atspari ugniai + grūdinto stiklo skydelis

WIFI nuotoliniu būdu: pasukite šviesų įjungimas/išjungimas iš bet kur

App Parama: Nemokamai " iOS " ir "Android" Telefonų Programėles (Smart Gyvybės ir Ewelink Pasirinktinai)

Balso Kontrolė: su "Amazon" Alexa, Google Namų Balso Kontrolė

Nepriklausoma valdymas: kontroliuoti kiekvieną pusę atskirai

Sinchronizacijos būklė: realaus laiko prietaiso statusą, jei APP

Laiko funkcijos: Nustatyti rezervavimas/atgalinės atskaitos laikmačio įjungimas/išjungimas nustatytu laiku

Smart Wi-Fi " Touch Sienos Jungiklis

Šį jutiklinį jungiklį palaiko maksimali galia 2200W, kuris gali dirbti su dauguma šviesos ir kiti elektros prietaisai, prijungti prie išmaniojo telefono ir valdyti savo namų apyvokos prietaisai su lengvumu.

Protingas ir stiprus, funkcija

Vartotojas gali tai kontroliuoti "Wi-Fi" plug-in per balsą, per Alexa / "Google" prietaisą išjunkite jungiklį, kurių palaikymo taimeris (darbų neprisijungęs valstybės), kuris apima atgalinės atskaitos; bendrosios ir pakartokite laikmačių rodmenys gali būti Nustatyti Maks. 8 grupių laikmačiai

APP nuotolinio valdymo

Vartotojas gali naudotis išmaniuoju telefonu per atstumą valdyti namų elektronika nuotoliniu būdu bet kuriuo metu, bet kur, kaip, kiek telefone yra 2G / 3G /4G/ WIFI tinklo suderinamas su " iOS " ir "Android" operacinę sistemą su eWeLink/Tuya

ALEXA & "GOOGLE" NAMO " VALDYMO

Suderinama su "Amazon" Alexa (Echo / Dot / Dot / Bakstelėkite), "Google" Asistentas, IFTTT.Skrydžio bilietas kovos su "Amazon" Alexa "arba" Google " Namuose įjungti savo žibintai įjungti arba išjungti su savo balsu, Nr. stebulės reikia

APP LAIKO FUNKCIJA

Pažangios laikmačio jungiklis automatiškai įjungti/išjungti po nustatymas laikmatis šį raktą, kuris yra būtinas kasdienis planavimas, ir suteiks jums patogią ir protingas gyvenimo būdas.

JAUTRUS TOUCH CONTROL

Grūdintojo stiklo jutiklinis ekranas, šis pažangus jungiklis yra jautrus touch kontrolės, premium patvarus stiklo medžiaga, numato iki 20 mln. touch sumos per mūsų griežtą patikrinimą.Jis yra atsparus vandeniui, Drėgmei Įrodymas, Atspari Įbrėžimams.

LENGVAS NUSTATYMAS

Scran Vartotojo Vadove QR kodą Atsisiųsti Smartlife/Ewelink APP, arba downlaod iš App Store "arba" Google Play Store "ir prijungti mobilųjį prietaisą prie jūsų 2.4 GHz Wi-Fi" tinklo surasti šviesos jungiklį, tada galite įjungti šviesą ar kontrolės kiti elektros prietaisai lengvai Mes tiekiame anglų, vokiečių, Italija, Prancūzija, Ispanija 5 kalba Vartotojo instrukcija lengvai veiklos.

Elemento Tipas Jungikliai
Dabartinis 10A
Savybės 4-6Gang
Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas Taip
Sertifikavimo ROHS
Prekės Pavadinimas KINGART
Garantija 1 METAI
Jungiklio Tipas APP kontrolės
Modelio Numeris KARALIUS-L

Panašūs produktai