OBD GPS Tracker Automobilio OBD Kištuką Iš Geo tvora SOS Tracker Vibracijos išsikrauna Per Greičio Signalą 2G GSM Mini OBD Tracker Locator

€23.89

-40%

€39.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: geo tracker suzuki, gsm signalizacija, klaida gsm, tracker, gps tracker obd, gp tracker, mini gps locator mini, automobilinis gps seklys su sim, tracker vehicl, gsm variklio valdiklis, gps obd tracker.

Atšilimo Patarimai:

1. Pakuotės nėra SIM Kortelę į SD Kortelę, jūs galite jį nusipirkti iš savo vietos;

2. Mūsų OB22 tiesiog gali dirbti su 2G GSM tinklo.Ji nepalaiko 3G, 4G Ar 5G tinklas.Prašome užtikrinti, kad jūsų SIM kortelė, tinka 2G tinklas;

3. Šios šalys jau baigė 2G tinklas: Singapūras, Korėja, Šiaurės Korėja, Japonija, Naujoji Zelandija ir Australija.Jei esate iš tų šalių, mes siūlome jums pasirinkti 3G GPS tracker mūsų parduotuvėje.

Funkcijos :

GPS+LBS, Kištuko Iš elektros lizdo Signalizacija, Kelis Geo-tvoros, senkančios Baterijos pavojaus Signalą, SOS signalas, Greičio Signalą, Realaus laiko Stebėjimo, Vibracija, Žadintuvas, ACC Pakeisti Statusą Signalizacijos

Išvaizda

Lengvas

Mini Dydžio

Nešiojamieji

Daugiafunkcinis

GPS+£, Dviem Būdais Nustatymo

LBS įjungta GPS neveikia.Jūs galite sekti jūsų automobilį, ar jis yra patalpoje ar lauke, ir tai yra daugiau tiksli.

Kelis Geo-tvoros : Apskritimo ir Stačiakampio, galite nustatyti jį pagal faktinę padėtį.

Kai prietaisas patenka arba palieka geo-fence zona, teksto pranešimas bus išsiųstas į " SOS numeriai.Galite apriboti asortimentą jūsų automobilio judėjimą, kuris padės jums tiksliai žinoti dabartinę situaciją savo automobilį.

Keli Signalai

Kištuko Iš Elektros Lizdo Signalizacijos

Kai OB22 prijungtas out, signalizacija bus suveikusi ir pranešimai bus siunčiami į SOS numeriai ir platformos.Tai padės jums atkreipti dėmesį į įrenginio būsenos, ir taip pat gali apsaugoti jūsų automobilio saugumą ir užkirsti kelią, kad automobilis yra pavogtas iš vagis.

SOS Signalas :

Į naujai atsirandančių atveju, paspauskite " SOS už 3s įjungti SOS signalą.Tada prietaisas pradės siųsti SOS SMS į iš anksto nustatytas konkrečių skaičių, tada surinkite skaičių ciklų, kol telefonas yra įlaipinami, kuri padės išspręsti skubios pagalbos ir apsaugoti jūsų saugumui.

GPRS Blokavimo Signalas

Kai GPRS yra, blokavimo ir Interneto ryšys neveikia tinkamai, prietaisas atsiųs SMS į SOS skaičius, kuris gali jums priminti statusą, GPRS ir būsenos duomenų įkėlimas.

Greičio Signalas:

Jei elementas, kurį vikšrinis yra virš greičio ribotą laiką ir tik greitį, gausite pranešimą iš prietaiso.Galite nustatyti laiką ir greitį sau.Tai padės jums kurti gerus vairavimo įpročius ir išvengti nemalonių atsitikimų.

Vibracijos Signalas

Kai prietaisas suvibruos kelis kartus, vibracijos signalizacija bus suveikusi.Signalas bus išsiųstas tiek paslaugų platforma, o " SOS numeriai.Tai padės jums žinoti statusą savo automobilį, jei yra kažkas vibruoja jūsų automobilį.

Low Battery Alarm

Kai prietaisas yra tik darbas su baterija, ir akumuliatoriaus talpa yra mažesnė nei 10%, prietaisas pradės siųsti senkančios baterijos pavojaus signalą į SOS numeris ir platforma, tai padės jums priminti, krauti ir išvengti trūksta stebėjimą

ACC Pakeisti Statusą Signalizacijos

Tai yra, įkeliant ACC pakeisti statusą.Kai ACC statuso pokyčių, prietaisas atsiųs SMS į jus, kuris padės jums reikia žinoti uždegimo statusą.

Realiuoju laiku: Kelio SMS/APP/Web

Kada tik ir kur tik norite, jums gali žinoti, elemento vietą laiką, kuris gali padėti jums pasiekti tikrai realaus laiko stebėjimo funkcija.

Trys Būdai, kaip Įkelti GPS Duomenys

Galite pasirinkti, kaip įkelti GPS duomenis iš jų pagal savo įpročius.

Laiko intervalas

Vairavimo atstumas

Vairavimo kampas

Širdies Intervalo Nustatymas

Paprastai, mes turime širdies plakimas paketinių palaikyti ryšį su operatoriais, be šios funkcijos, prietaisas yra darbo statusas bus išjungtas.

Šioje valstybėje, prietaisas pradės siųsti širdies Plakimas paketinių kas keletą minučių išvengti ryšį iš atsilaiko, kurie padės jums išvengti duomenų trūksta.

Rida Statistika

Prietaisas apskaičiuos rida, kai automobilis pradeda (ACC t.), kurios gali padėti jums išsaugoti jūsų bendras nuvažiuotas atstumas, galite patikrinti, kiek jūs varomas.

LED Miego Režimas

Jei nenorite LED normalus ekrane, galite nustatyti, LED miego režimą.Šiuo režimu, LED nebus flash.Tai yra labai patogu slėpti prietaiso ir padės taupyti energiją.

Aptikti Paskutinę Poziciją Prieš Statinio Būklė

Kai automobilis yra statinis, jūs gausite informaciją apie padėtį nuo prietaiso, tai padės jums greičiau ir tiksliau rasti, kur jūs sustabdė automobilį.Net jei automobilis yra pavogtas, kai automobilis yra statinės būklės, galite iš karto žinoti, kur yra jūsų automobilis.

Produkto Specifikacijos:

Matmenys

45(L)*22.5(W)*30(H)mm

Svoris

30g

Įtampos diapazonas

9-36VDC

Baterija

50mAh/3,7 v ličio polimerų baterija

Budėjimo srovė

5mA

Veikimo Temperatūra

Nuo -20℃-70℃

Oro drėgnumas

5% - 95% nesikondensuojantis

GSM Dažnis

850/900/1800/1900 MHz

GPRS

Klasė 12, TCP/IP

GPS kanalo

66

Vietos tikslumas

Sekimo jautrumas

-165dBm

Įsigijimo jautrumas

-148dBm

Antenos

Įmontuota GPS antena, GSM quad-band antena, "Bluetooth" antenos

Jungtis

OBD standarto prievadą

1. Prietaisas

2. Naudotojo Vadovas

3. Originali Dėžutė

4. Smalsauti Pasiimti

(Nėra SIM Kortele ir SD Kortelės Komplekte)

GSM Dažnis 850/900/1800/1900 MHz
Įtampa 12V
Modelio Pavadinimas OB22
GPS Kanalo 66
Prekės Pavadinimas AUTOPMALL
GPRS Klasė 12, TCP/IP
Vietos Tikslumas mažiau nei 10 metrų
Svoris 30g
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Galia W
Gps Modulis Taip
Budėjimo Srovė 5mA
Baterija 50mAh/3,7 V Ličio polimerų baterija
Įtampos diapazonas 9-36VDC
Kištuko Iš Elektros Lizdo Signalizacijos Taip
GPS Geografinė Vieta Europa
Elemento Dydis 45(L)*22.5(W)*30(H)mm
spalva juoda
Ekrano Dydis Nėra Ekranas
GPS tipas GPS Tracker
Antenos Įmontuota GPS antena, GSM quad-band antena, "Bluetooth" antenos
Atmintis 64MB
Jungtis OBD standarto prievadą

Panašūs produktai