Dujų Nuotėkio Jutiklis Gamtinių Dujų (SND Butano ir Propano Dujų Detektorius

€33.81

-39%

€55.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: SND, street žiūrėti, en417, gylis jutiklis vandens, detektorius detektorius, propan bakas, auto dujų jutiklis, logotipas dujos gamtinės, dujų jutiklis, valtis viryklė.

Šis Dujų detektorius buvo nešiojamų ir didelio jautrumo, ir jautrumas gali būti reguliuojamas Dujų detektorius gali Lengvai nustatyti ir tiksliai nustatyti dujų nuotėkio, matomas & garsinis signalas Šis matuoklis yra su garso ir šviesos signalizacijos funkcija, su 35cm lankstus zondas leidžia vietą ir aptikimo nutekėjimas sunkiai prieinamose ir siaurose vietose Jis ateina su ausinių lizdas.Kai dirba triukšmo srityje, ausinės gali būti prijungtas prie Degiųjų Dujų Detektorius.Be to, kalbėtojas yra išjungtas, kai ausinės yra sujungtos taip, kad tiksi ir signalas bus netrukdytų kitiems.Degiųjų dujų: metano, naturelgas, propanas, etanas, butanas, acetonas, alkoholis, garų,amoniako, anglies monoksido, reaktyvinis kuras, benzinas / dujos, vandenilio tirpiklių, lakų skiedikliais, frakcija Produkto Aprašymas: Tai Degiųjų Dujų Indikatorius, Testeris su aukštųjų technologijų dizainą,jis gali būti naudojamas siekiant aptikti įvairių degių dujų, pavyzdžiui, gamtinių dujų, metano, etano, propano, butano, alkoholio, amoniako, vandenilio, benzino garų,sulfidas, organinio tirpiklio garų, smogas, lako skiediklio, benzino, lakiųjų pramoninis tirpiklis ir kt.Didelis jautrumas, paprastas valdymas.Baigus nustatymą, pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę iki mažiausio jautrumo pozicijos.Paspauskite maitinimo mygtuką power off, ir žalia šviesa išsijungs.

Produkto Savybės:

Jo jautrumą galima reguliuoti rankiniu būdu.Greitai identifikuoti ir nustatyti degiųjų dujų nuotėkio vietą.Garso ir šviesos signalizacijos nuo degiųjų dujų nuotėkio.Senkančios baterijos indikacija.Jis tinka naudoti pramonėje ir buityje, pvz., fabrikuose, virtuvės ir pan.

Produkto Specifikacijos:

Rezoliucija: 50ppm (metano) Signalo Diapazonas: 10%-40% LEL Reakcijos Laikas: 2 sekundės (40% LEL) Darbinė Temperatūra: nuo 0 iki 50 laipsnių Celsijaus laipsnis Veiklos Drėgmė: nuo 10% iki 90%RH Maitinimo šaltinis: 4 X 1,5 V AAA baterijos (neįtraukta) Prekės Dydis: apytiksl. 170*60*45mm Metalo žarnos ilgis: 400mm Prekės Grynasis Svoris: 350g Pakuotės Dydis: 285 x 150 x 70mm Pakuotės svoris: 540g

Apšilimo prieš naudojimą

1. Į švarų aplinkos orą, paspauskite ON/OFF mygtuką įjungti detektorius ir žalia ir raudona lemputės švies ir tonai skamba taip pat.Tada pereiti jautrumas mygtuką mažiausia ir palaukti maždaug 2 minutes, kol skambėjimo tonus sustabdyti. 2. Kai kurie su pertrūkiais, skambėjimo tonus, gali būti patyręs per trumpą laiką, kaip detektoriaus įšyla, žadintuvas nustos skambėti, kai Degiųjų Dujų Detektorius yra paruoštas naudoti, jei detektorius yra vietovėje, kurioje yra degiųjų dujų yra, žadintuvas, negali sustoti

Modelio Numeris MS6310
Prekės Pavadinimas TYIYEWH

Panašūs produktai