Condor Dalys - Golfo Krepšelį Matinė Juoda Ratų gaubtai 8" Klubo Automobilių,E-Z-GO,Yamaha, Star Automobilį ir Dauguma Golfo Vežimėliai. Rinkinys 4.

€54.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: golf 4 priedai cofano, golfo krepšelį plastikinis dangtis, golfo klubas, pcp condor, yamaha golfo krepšelį varikliai, krepšelis elektros golf, karbiuratorių yamaha golf, golfo kilimėlis, priedų yamaha, volsvagen golf 3 dalys.

Condor Dalys - Važiuoti Būti Geriausias.

Naujasis Condor Dalys 8" rato stebulės dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos su Matiniu Juoda paviršiaus apdorojimo.Padaryti jūsų vežimėliai atrodo geriau.Metalo montavimas įrašus tokia pat stipri, kaip riedmenų ratų gaubtai,nebus nukristi tinkamai įrengti.Montavimas yra tiesiog akimirksniu - tiesiog įsitikinkite, kad jie yra tinkamai sustatyta su padangų oro vožtuvas - pop juos į vietą.Didelę Reikšmę Kokybišką produktą!Let ' s dress up jūsų krepšelis!Jūs to verti!

5 Balai

1: Aukštos Kokybės 8" Hub Caps 2: 24 Stipinų Dizaino Ir Ilgaamžiškumo Iki Gerinimo. 3: Lengva Įdiegti Apie 10 Minučių Apsikeitimo Su Senosios. 4: Puikiai Atrodo!Kas Lengva Modernizuoti, Kad Vežimėliai Atrodo Daug Geriau. 5: Be Klubo automobilių,EZGO ir Yamaha, tai tinka taip pat kitos Prekės Golfo Vežimėliai.

SPECIFIKACIJA:

1. Dydis: 8" 2. Medžiaga: ABS 3. Prekės Pavadinimas: Condor Dalys 4. Nauda: (4) Aukštos Kokybės ratų gaubtai 5. Apskaičiuota, Diegimo Laikas: 5 min - 15 min. 6. Savybės: populiariausi 24 stipinų dizaino ir ilgaamžiškumo. 7. Apdaila: Matinė Juoda 8. Tinka Šie Vežimėliai: VISI GOLFO KREPŠELĮ MODELIAI SU TEISINGA RATŲ DYDIS!EZGO, Klubo Automobilių, Yamaha ir Kt. 9. Reikalingos priemonės: Plokščias vadovas, atsuktuvas ir gumos plaktuku plaktuku ar jūsų delne.

Gamintojas Dalies Numeris CPWH-001BN
spalva Matinė Juoda
Privalumai (4) Aukštos Kokybės ratų gaubtai
Tinka Šie Vežimėliai VISI GOLFO KREPŠELĮ MODELIAI SU TEISINGA RATŲ DYDIS
Medžiaga ABS
Dydis 8 inch
Savybės Populiariausi 24 stipinų dizaino ir patvarumo
Numatoma Įrengimo Metu 5 minutes - 15 minučių
Reikalingos Priemonės Butas vadovas, atsuktuvas ir gumos plaktuku plaktuku ar jūsų delne
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Panašūs produktai