Mielas Triušis Namų Nešiojamas USB Įkrovimo Sulčiaspaudė Taurės Vaisių Maišytuvas Nešiojamas mini dydžio Vaisių Sulčiaspaudė

€11.54

-39%

€19.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulčiaspaudė, mano elektrinis vaisių sulčiaspaudė, įkraunamas elektrinis vaisių sulčiaspaudė, šampano taurės, mini mielas, kūdikių maisto malūnėlis, vaisių košė mašina, "apple" sulčiaspaudė, cappucino maker, mini šluotelė, pieno maišytuvas.

Įkrovimo srovė: 1A

Įtampa: ≤36V

Baterijos talpa: 1500mAh

Spalva: Mėlyna/balta/rožinė

Dydis: 18 x 8.5 x 8,5 cm

Medžiaga: ABS

Talpa: 330ml

Paketas apima: 1 Sulčiaspaudė

Savybės:

Pagamintas iš maisto laipsnį plastikų ir aštriais ašmenimis, sulčiaspaudė bus suteikia jums su šviežių sulčių ir užpildyti jūsų kūną vitaminas sveikatai gerinti.Taip pat idealus, kad maisto papildas, kokteilis.

Lengva naudotis: tiesiog sumažinti maisto produktų į mažesnio dydžio ir įdėti juos į mašiną, tada įjunkite jį gauti savo sultis sekundžių.

USB apmokestinimo ir didelės energijos talpa: prekė yra kraunamas iš USB kabelį ir veikia apie 15 kartų po visiškai įkrauta.

Nešiojamieji: mažo dydžio, lengva nešiotis bet kur naudoti, bet kuriuo metu, mielas atrodo taip pat atneša jums atsipalaiduoti nuotaikos.

Saugus naudoti: įkrovimo uostas yra apsaugoti pagal dangčiu siekiant išvengti vandens atvyko, kai įkrauta, galite atidaryti dangtį, ir baigti, kai mašina nėra mokama.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai