AOTSR "Android" 10 colių Automobilinis GPS Navigacija Toyota Land Cruis Prado 150 2013 - 2017 Radijo Coche DSP Multimedia Player AutoRadio

€198.84

-20%

€248.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užuolaidos automobilio land cruiser 150 prado, 4 din, toyota prado car multimedia, prado, uodega toyota prado 150, ribotuvo, 150 land cruiser prado, automobilio radijas prado 150, 2din "toyota", ford galaxy wa6.

"Android" 10 Sistemos Galvos Vienetas, Automobilių GPS, Multimedia Grotuvas, magnetofonas, AutoRadio

1.Tinka Toyota Land Cruis Prado (150) 2013 - 2017 Produkto Konfigūracija: 1."Android" 10 Sistemos, 1G RAM + 16G ROM, Nr. DSP; 2."Android" 10 Sistemos, 2G RAM + 16G ROM, Nr. DSP; 3."Android" 10 Sistemos, 2G RAM + 16G ROM, integruota DSP; Savybės: 1.Įmontuotas GPS 2.Parama 70+ kalba 3.Remti "Wi-Fi", 3G / 4G interneto 4.Parama HD filmų ir radijo imtuvas 5.Paramos Originalus Vairas Kontrolės 6.Darbas su priekinės kameros ir atbulinės eigos vaizdo kamera 7.Paramos OBD: diagnozuoti jūsų automobilis būseną bet kuriuo metu, 8.Paramos veidrodis nuorodą: bet kokį turinį iš "Android" ar " IOS " išmanųjį telefoną, gali būti atlikta ant šio įrenginio ekranas 9.Paramos TPMS(Reikia nusipirkti PSSS atskirai): gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo.DUK: 1.Ar man reikia pirkti bet laido adapteris arba jokių priedų, už tai?Ne, galvos vienetas gauti originalus pakinktų ir plug - and-play kabeliai, nereikia pirkti jokių priedų arba dalių, kad visas savybes, į darbą. 2.Turiu kadrą jį įdiegti?Ne, Šis punktas yra lengva įdiegti, ji tiks jūsų automobilis puikiai, nereikia iškirpti prietaisų skydelio ir nereikia jokių rėmelių.

Jei jūsų automobilio prietaisų skydelio yra tas pats, kaip toliau paveikslėlį, tada jūs galite nusipirkti šį įrenginį tiesiogiai mūsų parduotuvėje.

Nes produkto gamybos partija, konkrečiam modeliui yra skirtingos, žemiau pateiktos nuotraukos yra tik nuoroda, prašome susisiekti su mūsų verslo darbuotojų prisitaikymo kitų automobilių modelių.

GPS Navigacija

Parama įvairių kalbų žemėlapiai, Parama internetu ir off-line navigacijos programėlių, tokių kaip "Google" žemėlapis, iGo žemėlapio, palaikymo 3D žemėlapius ir nurodymų balsu.Naujausius žemėlapius duomenų pasaulio žemėlapiai.

Vairas Kontrolės

Suderinama su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Lengva perjungti dainas, kanalo ir garsumas jums saugiau ir maloniau kelionę.

Paramos PSSS

Gali rodyti temperatūrą ir slėgį padangose su didelio tikslumo stebėti 4 padangos ant ekrano saugaus vairavimo. (Reikia nusipirkti PSSS atskirai)

Parama Išorės TV

Parama Išorės DVB-T2/DVB-T/ISDB-T, gali valdyti DVD ekranas su mūsų specialus TV jungtis.

Radijo Imtuvas

Aukštos kokybės radijo IC geriau AM/FM/RDS priėmimo suteiks jums nuostabų garso-radijo patirtį.Paramos DAB+(pasirinktinai), geresnę garso kokybę, stiprus signalas gavimo.

Darbas su priekyje ir realus vaizdo kamera

Paramos OBD

diagnozuoti jūsų automobilis būseną bet kuriuo metu,

Žiūrėti HD filmus

Palaiko 3G/4G/Wifi Tinklas

Suppot "Bluetooth"

Suppot Veidrodis Nuorodą

Telefonas, ir ši mašina gali pasidalinti ekrano vieni kitus

Paramos DSP

Padidinti muzikos garso kokybė

Mašinoje Žaisti

1. Bendrauti su automobiliu, nors telefono asistento, pasakykite automobilių ką daryti toliau. 2. Touch Ekranas Ekranas: automobilis, kuris iš dalies remti Automobilių Žaisti bus įrengta jutiklinį ekraną, kuris gali įjungti išjungti programomis gana paprasta, pradiniame ekrane. 3. Fizinės klaviatūros klavišai: Automobilis su fizinės klaviatūros klavišai-tai vienas iš būdų, kaip kontroliuoti, Automobilių Žaisti.Garsumo valdiklį ir sekti pokyčių kontrolės nepastebimai integruota.

Tinka Toyota Land Cruis Prado 150 2013 - 2017 M.
Max Išorinė Atmintis 128G
Radijo RDS Parama
Įmontuotas GPS Parama
"Bluetooth" Parama
cd grotuvas Parama
CPU 4 Branduolių
Darbas su atbuline kamera Parama
Medžiagos Tipas ABS
Darbas su priekine kamera Parama
TF/Micro SD Lizdas 2
RAM 2 GB
Didžiausia Plėtra Talpa 128 GB
Skaitmeninės Medijos Formatas Video CD
Modelio Pavadinimas Toyota Land Cruis Prado 150 2013 - 2017 M.
Operacinės Sistemos "Android" 10
Elemento Dydis 10 colių
Įmontuotas Mikrofonas Parama
Veidrodis nuorodą Parama
ROM 16 GB
Sąsaja RCA
3G / 4G/ WIFI Tinklas Parama
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Prekės Pavadinimas Aotsr
DSP Parama
OSD Kalba Olandų
Vairas kontrolės Parama
HD filmų ir radijo imtuvas Parama
IPS Jutiklinį Ekraną Parama
Įtampa 12V
Prekės Svoris 5kg
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"
Galia 4*45w
Specialios Funkcijos Parama 70+ kalbas
Ekrano Dydis 10 colių 1920*1080
Rezoliucija 1920*1080
Din Dvigubas Din
"Toyota" Modelis land cruiser prado
obd Parama
TMPS Parama

Panašūs produktai