Moterų Vibratorius, Sekso Žaislai, Moters sekso parduotuvė Clit Sucker Galingas Vibratorius Klitorio Spenelių Vibratorius Klitorio Sucke Spenelių Gyvis

€20.90

-48%

€40.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: choker varpos, bdsm medvilnės virvė, žadintuvas lytis, sekso žaislas, narvas skaistybė, krūtinės siurblys, krūties čiulpia, mašinos siurblys lytis, erotiniai sex parduotuvė makšties, medicinos prietaisai, seksui.

Apie produktą:

--------2 1 Vibrat?r ir orgazmą!

------------Revoliucinis Suctíon technologija, nepamirštamas kelis orgazmus.Su unikalia vakuumo technologija šis stimuliatorius suteikia touch-free Sǚcking stimuliacija ir greitai, dažnai orgazmą moterims, sudaryti sąlygas moterų mėgautis touch-free stimuliacija.

----------ErgonomicallyLoveing, ir nugaros dalis yra Vibrat*ng, puikus dydžio ir ergonominių kreivė dizainas patogus dangos ir g-taško stimuliacija.

-----------Minkštas silikoninis Vibrat?r medžiagos, sudarančios informacijos centras massager yra labai įstaiga saugus, hipoalerginės higienos, šilkiniai, sveikas ir bekvapis.Paslaptis, Pakavimo ir 100% Pasitenkinimo Garantija: Mes pse išlaikyti žinutė iš mūsų klientams paslaptis ir takeLoveing užtikrinti vartotojų privatumą.

Apie Garantija

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais. (Nereikia jaustis laisvai duoti blogas peržiūros arba neutralų komentarą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tuo metu, mes manome, kad mainai leis jums pasiekti geresnių rezultatų.Ačiū)

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, pubilc atostogų ir pan.Jei užsakymo dosen ' t recevied m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Kas būtų, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.

Apie

Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Medžiaga Valgomieji silikono + netoksiškas ABS
Seksualinio Pobūdžio No
Įkrovimo Laikas Apie 2 valandų
Vandeniui lygis Gyvenimo Vandeniui
Triukšmo Mažiau nei 60 decibelų
Įkrovimo Būdas USB Įkrovimas
Prekės Pavadinimas WOWYES
Tipas G-Spot
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris JDFSA2
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Dydis 160mm*45mm*72mm
Vibracijos Režimą 12 vibracijos režimai + 12 siurbimo režimai
Elemento Tipas Vibratoriai
Naudojimo Laikas Apie 2 valandų
Produkto Savybės Makšties vibracija, masažas + spenelio siurbimo masažas

Panašūs produktai