Ipets 617-2 800M 100LV Elektros Smūgio Įkrovimo Vandeniui Šunų Antkaklis su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 2 Šuo

€58.23

-20%

€72.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kimono franges, viela led 3 pin, planel pižama, suvenyrų romos, kvadratinė dėžutė 7cm, plūgas crf250l, hidrokostiumą vyrų xs, dalys "ilife" 7s, tmen dėvėti patarimai.

Aprašymas:

IPets produktai yra patikimas, efektyvus ir patogus mažų, vidutinių ar didelių šunų.Sistema padeda kontroliuoti savo šunį be pavadėlio intervale iki 800 Metrų atstumu!Iš karto pasiųsti signalą iš Nuotolinio valdymo Pulteliu, kuris aktyvuoja jūsų šuns Antkaklio Imtuvas.Šuo bus gauti erzina, bet saugus, nekenksmingas stimuliacija.Teisingai, nuosekliai naudoti šį produktą, šuo susies savo nusikalsti su savo taisymais, ir pakankamai greitai, jums bus būti gerai apmokytas šuo.Šio modelio funkcijų kolonėlė lygiai stimuliacija, tai leidžia vartotojams įgnybti atitinkamai šuns temperamentas, šalinant rizikos per stimuliacija.PET617 yra orientuota į profesionalų ir rimtų mėgėjų instruktorių, kurie nori geriausia įmanoma rezultatus el. apykaklės gali pateikti ne, neišvengiamai žema kaina.

Savybės:

2 Mokymo Režimai

Šoko + Vibracijos

100 Įvairaus Intensyvumo

100 Lygių Smūgio Ir Vibracijos

800 Metrų Diapazonas

Let ' s Go Medžioklės!

100% atsparus Vandeniui

IP67 atsparus Vandeniui Nuotolinio Ir Imtuvas

Kontroliuoti 2 Šunis, Tuo Pačiu Metu

Nereikia Perjungti Kanalo Į Traukinių Skirtingų Šunų

Reguliuojamas Antkaklis Tinka Visų Dydžių Šunims

Mygtukų Funkcijos

Vibracija Mygtuką 1 Statinio mygtuką 1 Vibracija Mygtuką 2 Statinės Mygtuką 2 C/M Režimo Jungiklis Įjungimo Mygtuką

Įkraunamoji Baterija

Mokestis Nuotolinio & Imtuvas Tuo Pačiu Metu

Paketo Duomenys:

1 * Nuotolinio Valdymo 1 * Imtuvas 1 * TPU Dirželis 1 * Kroviklis 1 * Kabelis 1 * Antena 2 * Kontaktinių Taškų: 1 * Bandymo Lemputė 1 * Instrukcija

Kodėl Verta Rinktis Ipets?

1. Mes gamyklos su mūsų prekės Ipets, siūlo tik aukštos kokybės, mes ne parduoti pigiai kokybės produktus, tačiau mes taip pat atsisakyti pelno, todėl jūs galite nusipirkti geros kokybės produktų, turinčių gerą kainą. 2. Mes esame Oficialus Parduotuvė Ipets, galite gauti aukščiausios kokybės, kainos ir paslaugos iš čia. 3. Ipets yra nauja kylanti prekės su gera reputacija pagrįsta aukštos kokybės klientams visada bus viršuje pardavėjų.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas dauguma šalių.Mes laivas kitą darbo dieną po to, kai jūs mokėjimą.Jei jūs negalite gauti savo prekę 8 savaites, prašome leiskite mums dabar, mes patikrinti tai už jus.

Atsiliepimai:

Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, mes stengiamės dirbti jums problemų.

Grąžinimo Politika:

Mes patikrinti kiekvieną elementą prieš vežimą, kad būtų išvengta grįžta defektų arba neteisingai.Taigi, po prekių gavimo, prašome patikrinti jį veidas į veidą.Jei yra jokią žalą, prašome reikalavimą atlyginti žalą, kurjerių įmonės karto(Mums padės reikalavimą).Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima jokių daiktų, dirbtinių žalą.Turėtų būti reikalaujama grąža Susisiekite su mumis per www.adeira.lt vartotojo pranešimų centras Suteikti kuo daugiau informacijos apie problemą kyla Grįžti elementą, dėl kurio buvo sutarta keistis arba grąžinti už Visos grąžinimo laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas

Ekranas Mėlynas Apšviečiamas LCD ekranas
Modelio Numeris 617-2
Atsparus vandeniui Atsparus vandeniui
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Mokymo Režimas Smūgiams, Vibracijai
Tipas Nuotolinio Šunų Mokymo Apykaklės
Prekės Pavadinimas Ipets
Diapazonas 800meters
Elemento Tipas Mokymo Apvadai
Medžiaga Plastikiniai
spalva juoda
Produktai Originalus Ipets Produktus
Įkrovimo Įkrovimo
Mokymo Lygis 100Levels Smūgiams ir Vibracijai

Panašūs produktai