Šešiakampis Spektro Spalvinga Silent Sieninis Laikrodis Kabo Žiūrėti Minimalistinio Juokinga Stalas Stalas masa saati Morden Dekoratyvinis Dizainas

€20.97

-27%

€29.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: radijo laikrodis juokinga, krepšys juokinga laikrodis, šešiakampis varžtas laikrodis, laikrodis virtuvės sienos, juokinga laikrodis telefonai, raktas šešiakampis laikrodis, laikrodis namų juokinga, miego laikrodis juokinga, laikrodis šešiakampis, šešiakampis žiūrėti.

Spektro Sieninis Laikrodis

Šis laikrodis pasakoja laiką išradingas būdas.Unikalus sintezės meno objekto ir laikrodis, unikalios meno ir funkcionalumą.Įdomu žiūrėti trijų besisukančių diskų, kad nukreiptų į valandas, minutes ir sekundes.Su šiek tiek praktikos, tai nėra sunku išmokti patikrinti laiko.Šis punktas yra turi turėti bet koks meno mylėtojas. .

Savybės:

Priemonės 22cm x 22cm x 4.5 cm, Padengtas juoda medinis rėmas ir sukasi elementai yra pagaminti iš plastiko.Dėl viduje šonų yra šviesą atspindintys kuri suteikia gražus efektas.Rankų darbo ir važiuoti valyti variklius, kad panaikinti tiek trūkčiojantis judesio ir montonous triukšmo tiksi.Galima dėti ant stalo / stalo arba pakabinti ant sienos.

Kokybės Užtikrinimas

Jei nieko goes wrong su savo laikrodį, kai jūs jį gauti, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, kad pakeisti sugedusį produktą galite per 60 dienų.

Namų Dekoro Realaus Poveikio

Ši namų dekoro aksesuaras tarnauja tikslui dekoravimo sienos jūsų namuose ar biure; Tinka visų tipų kambarius, viešbučio kambariai su tipiška kambarių.

Tylus Judėjimas Laikrodžio Mechanizmas

Aukštos kokybės kvarco judėjimas mechanizmas garantuoja tikslų laiką, ramioje valyti antra vertus, suteikia gerą miego ir darbo aplinkoje.

Ilgis 225mm
Funkcija Antikos Stilius
Medžiaga Bambuko & Mediniai
Ekrano Tipas Adata
Plotis 30cm
modelis abstraktus
Forma Vieno Veido
Stilius Trumpai
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Korpuso Medžiaga medienos rėmas
Prekės Pavadinimas Kad Patogu Dienų
Formos GEOMETRINIO
Skersmuo 22.5 cm
Derinys Atskiria
Motivity Tipas KVARCAS
Modelio Numeris MK-001

Panašūs produktai