Salotos Pjovimo Dubenėlį Vaisių ir Daržovių Pjaustymo Dubenėlį Vaisių Salotų Pjaustymas Dubenį Virtuvės Praktinių Patogus Įrankis

€4.13

-25%

€5.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šaltas miesto pal, Kamparo Medienos, bulvių salotos slicer, virtuvės knive, česnakai metalo, kaulų chopper peilis, žąsų peilis, peilis lauko, cantaloupe slicer, traškus maker.

Produkto Aprašymas:

Aprašymas: Tik vieną dubenėlį, jokių bėdų, jokių rūpesčių, Greitai Baigti savo salotų 60 Sekundžių As seen on TV Ar Salotos be pjaustymo lenta Niekada sumažinti pirštais Subalansuota Mityba Gali būti naudojamas daržovių, vaisių ir pan.,, Iš Eco-Friendly GREITAI - ŠVARUS, SAUGUS naudoti Dydis: about18.2*10cm Medžiaga: PP Spalvos: Mėlyna, Žalia, Balta Rinkinį Sudaro:1x Salotų Dubenį Cutter Paketas, Sąrašas:Nr. Šalis/Regionas Gamyba:Kinija LTS:Netaikoma Tipas:Salotų Dubenį Cutter Didmeninė:Taip Drop Laivyba:Taip Gamyklos:Taip Pastaba: ****Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. ****Prašome įvertinti faktinį dydžių, atsižvelgiant į sąrašą, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai. ****Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū! ****Aukštos kokybės, ES ir JAV kokybės standartas bendrauti : 1 colis = 2,54 cm arba 1cm = 0.393 colių ****Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi bet kuriuo metu, aš darysiu viską, kad išspręsti jūsų problemą. 1.Jei nori vieta urmu užsakymą,mes galime jums pasiūlyti gerą Didmeninės kainos; Jei nori vieta, didelis užsakymas,mes galime jums pasiūlyti gamyklos kainą. 2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti, jūs galite susisiekti su mumis ir Klientų Aptarnavimo.paštu.pranešimo ....mes visada čia! 3.Dėl skirtingų gamybos partijų ir neišvengiamas skirtumas monitoriaus, spalvos rodomos nuotraukos gali neatitikti 100%, kad tie, į elementus. 4.Kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.Check out my kitų straipsnius!Jei jums patinka mano straipsnis, apsilankykite mano pagrindiniame puslapyje ir paspauskite mygtuką "Follow".Įsitikinkite, kad pridėti mane prie savo mėgstamų pardavėjų.

Sertifikavimo CE / ES
spalva Mėlyna, Žalia, Balta
LTS Netaikoma
Funkcija Eco-Friendly
Paketas, Sąrašas No
Drop laivyba Taip
Rinkinį sudaro 1x Salotų Dubenį Cutter
Modelio Numeris ADG0038
Tipas Salotų Dubenį Cutter
Didmeninė Taip
Gamint. Taip
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Medžiaga PP
Dydis About18.2*10cm
Peilio Tipas Daržovių Peiliai

Panašūs produktai