Led Saulės Energija Varomas Lemputė Lempos 33cm Vandeniui Lauko Sodo Gatvės Saulės Skydelis Kamuolys Žibintai Veją Kieme Kraštovaizdžio Dekoratyvinis

€3.00

-31%

€4.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempa lauko saulės, įrašas skiepų, lemputė saulės, dirbtinis moss rock, 450LM, žirklių, lempa saulės gatvių apšvietimas, Saulės, juoda led panel, rotango saulės.

Led Saulės Energija Varomas Lemputė Lempos 33cm Vandeniui Lauko Sodo Gatvės Saulės Skydelis Kamuolys Žibintai Veją Kieme Kraštovaizdžio Dekoratyvinis

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas :LED Kamuolys Lemputė Saulės energija Varomas Stick Lempos Medžiaga: Led + ABS Šviesos Spalva: Balta Jungiklis: Šviesos Valdymas, įjungti/IŠJUNGTI Saulės Skydelis: Amorfinio Silicio, 2V 25mA, 0,5 W Rutulys Dydis :10*10 cm Visos Dydis: 10*33cm Vartojimas: 1 high light baltas LED Baterija: 1.2 V/1Pc 600mAh AAA Ni-MH (įkrovimo) Vandeniui Klasė: IP44 Darbo Laikas: 6-8 valandos apšvietimo laiką, po 4-6 valandų saulės įkrovos.

Priminti :

Prašome atkreipti dėmesį, kad ,tai saulės lempa ,reikia įdėti į saulės ir dirbs tamsoje ,per dieną jis gali ne šviesos arba šviesos bus silpnas .taip pat prašome remerber atidaryti "On"(Įjungti, kai jums reikia dirbti .

Kokių nors problemų, prašome jausmas laisvai susisiekti su mumis pirmą kartą .Savybės: Lengvas Įdiegimas: Jokių laidų nereikia.Atsukite lempos cokolis, įjungti šviesos jungiklį, kad gabalai kartu, kaip nuotraukoje matyti, ir tiesiogiai įterpti į dirvožemį, kad užbaigti diegimą.Energijos taupymo: Ne elektros energijos, reikia ir sugerti saulės spindulių mokestis.LED lemputė įkrauti saulės šviesoje 4-6 valandų galite pateikti 6 iki 8 valandų apšvietimo, suprasdamas, energijos taupymo.Atsparus oro sąlygoms: Niekada nerimauti atskleidė šviesos, lietaus ar sniego.Šviesa gali veikti normaliai pagal visų rūšių oras su vandeniui klasė IP44 ir oro sąlygoms.Naudoti Patogiai: Tik reikia įjungti apšvietimą prieš naudojimą.Saulės šviesos auto tamsoje, ir auto IŠJUNGIMAS per dieną, labai patogu naudoti ir taupantis.Pakuotėje 10 Vnt: Jūs galite savavališkai papuošti ir šviesos jūsų sode, kieme, kelias ir terasą su 10 vnt. LED saulės žibintai.Pateikti VIENERIŲ METŲ, pakeitimas AR nerizikinga grąžinimo garantija.Nerūdijančio Plieno, Saulės Vejos Šviesos Sodas, Dekoratyviniai 100% Saulės Energijos Lauko Saulės Lempos Luminaria LED Saulės Žibintai, Nerūdijančio Plieno, Saulės energija Varomas Lempos Lauko Kraštovaizdžio Kelio, Vejos Būdas Dekoruoti Balta Luminaria Šviesos Paketas Apima: 1Pcs x LED Saulės Sodas Žibintai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .mes padėsime jums išspręsti problemas .Tol, kol jūs esate patenkintas .

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,

manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ IŠMOKĄ gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,

PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Prašome ne palikti neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių , kitaip , mes negali parodyti jums grąžinti arba grąžinti .

Kokių nors Problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus ir jums pasakys, kaip į procesą .

Visos mūsų pastangos siekiant, kad esate patenkintas, Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .

Mes Tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis PRIEŠ, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

Prašome padėti palikite mane visi 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų

Maitinimo Šaltinis Saulės
Sertifikavimo EMS
Naudojimas Atostogų
Savybės Lauko Sodo Vejos Saulės Energija Varomas Lempos
Jutiklis Saulės Šviesos Jutiklis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Garantija 10000 valandų
Medžiaga ABS Stick Saulės Kamuolys Lemputės, Lempos
Prekės Pavadinimas REEDBUCK
Modelio Numeris Led Kamuolys Saulės Stick Lempos
Pagrindo Tipas Pleišto
Įtampa 3.2V
Prašymas Atostogų Sodo lauko medžio Saulės energija varomas lempos Lemputė
Visą Dydį 10*33cm
Spinduliuojantis spalva Balta
Kamuolys dydis 10*10cm
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Stilius Saulės, Šviesos, Lauko, Sodo Kraštovaizdžio Kelio, Vejos Saulės Lempa
Straipsnių Pavadinimas LED Kamuolys Saulės elektros Lemputės
Yra Pritemdomi Taip
Apsaugos Lygis IP44
Galia Saulės Energija Varomas

Panašūs produktai